ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ πάνω από το Μεξικό και την Καλιφόρνια;;;;;;;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ πάνω από το Μεξικό και την Καλιφόρνια;;;;;;;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πανικός επικρατεί στα κοινωνικά μέσα με αυτό ή αυτά που φαίνεται να καταγράφηκαν πάνω από το Μεξικό, αλλά και την Καλιφόρνια. Δύο διαφορετικοί μάρτυρες, σε δύο διαφορετικά μέρη και πόλεις, είδαν και κατέγραψαν ίδια ή παρόμοια κυκλικά αντικείμενα στο νυχτερινό ουρανό…

Αυτό που καταγράφηκε στο Μεξικό μεταδόθηκε ζωντανά στο instagram και αυτομάτως το κάνει να είναι αυθεντικό. Ο άνθρωπος που κάνει την λήψη, κινείται δεξιά και αριστερά, πηγαίνει από δω κι από κει, κάνει ζουμ, επαναφέρει. Είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να πρόκειται για κάτι μη αυθεντικό.

Πρόκειται για τρία ιπτάμενα κυκλικά αντικείμενα με μία σειρά προβολείς στο κάτω μέρος τους. Το περιστατικό συνέβη και καταγράφηκε στις 28/10/18.

Εσείς πιστεύετε ότι είναι κάποιο φυσικό φαινόμενο; Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

What Was Just Recorded Above Mexico

Ανάλογο με το παραπάνω περιστατικό καταγράφηκε στην Καλιφόρνια. Ένα μεγάλο κυκλικό αντικείμενο με προβολείς στο κάτω μέρος του. Είναι σταθερά ακίνητο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρακολουθείστε το βίντεο που καταγράφηκε την ίδια μέρα, με το προηγούμενο στις 28/10/18:

Αφήνουμε τα δύο παρόμοια περιστατικά στην κρίση σας. Δείτε τα και ξαναδείτε τα. Ποιά εξήγηση θα μπορούσε να δικαιολογήσει αυτά τα κυκλικά αντικείμενα με τους προβολείς; Απλά το αφήνουμε στην κρίση σας.

diadrastika.com

loading...