Βρέθηκαν Τρεις Μυστηριώδεις Μπάλες των Θεών στη Ρωσία

Βρέθηκαν Τρεις Μυστηριώδεις Μπάλες των Θεών στη Ρωσία

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι ανθρακωρύχοι σε ένα ορυχείο άνθρακα του Mokhovsky βρήκαν 3 μυστηριώδεις σφαιρικές πέτρες ενώ έσκαβαν για να βρουν άνθρακα.

Αυτές οι τρεις πέτρινες μπάλες είναι όντως ιδιαίτερα σφαιρικές με διάμετρο από 30 έως 60 εκατοστά και ζυγίζουν μεταξύ 10 και 40 κιλών και βρίσκονται τώρα στο Μουσείο, ενώ αναμένεται να προσδιοριστούν οι ακριβείς ηλικίες τους. Πάντως, σύμφωνα με προκαταρκτικές έρευνες, οι σφαίρες αποτελούνται από οζίδια σε ιζηματογενή πετρώματα.

Αυτοί οι μονολιθικοί σχηματισμοί έχουν ήδη βρεθεί σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπως σε ένα απομακρυσμένο νησί της Αρκτικής , στη Σιβηρία, το Μεξικό, τη Βραζιλία, τη Βοσνία , την Κόστα Ρίκα, την Κίνα, τη Σκωτία και τη Νέα Ζηλανδία . Τώρα, αυτές οι λεγόμενες και μυστηριώδεις “μπάλες των θεών” έχουν επίσης ανακαλυφθεί στην Kuzbass της Ρωσίας.

Τα μεγέθη και τα βάρη τους ποικίλουν, καθώς υπάρχουν και εκείνες οι πέτρινες σφαίρες που η διάμετρός τους ξεπερνάει ακόμα και το ύψος ενός ψηλού ανθρώπου. Υποστηρίζεται ότι μπορεί να έχουν ηλικία ακόμα και 300 εκατομμύρια χρόνια.

Και κάπου εδώ ξεκινούν τα ερωτήματα που ακόμα δεν έχουν σαφή εξήγηση, για το αν είναι απόλυτα φυσικοί σχηματισμοί ή τεχνητοί. Αναπάντητες μένουν και εκείνες που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν γιατί έχουν βρεθεί τόσες πολλές συγκεντρωμένες σε μία περιοχή.

Εκεί τις έφτιαξε η Φύση ή κάποιοι τις μετέφεραν και για ποιό λόγο; Είναι μέρος από κάποιο είδος τεχνολογίας που χρησιμοποίησαν κάποτε οι αρχαίοι “θεοί” ή αρχαίοι αστροναύτες για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους;

Έχει υποστηριχτεί ότι μπορεί να αποτελούσαν τα “βόλια” ανάμεσα σε ένα πανάρχαιο πόλεμο, σύμφωνα με αρκετές μυθολογίες, όπως και οι πέτρινες σφαίρες στο Βώλακα της Τήνου που θεωρούνται ως τα «Απομεινάρια» της Τιτανομαχίας.

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.