Βρέθηκε Αυθεντικό Φιλμ του 1969 ότι η Προσελήνωση Έγινε σε Στούντιο

Βρέθηκε Αυθεντικό Φιλμ του 1969 ότι η Προσελήνωση Έγινε σε Στούντιο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι η προσγείωση του Apollo 11 και ο περίπατος των  αστροναυτών, μία τεράστια απάτη; Αυτό φαίνεται να υποστηρίζει ένα φιλμ στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ, υπάρχει ο ισχυρισμός ότι δείχνει πως έγιναν τα γυρίσματα μέσα σε ένα στούντιο.

Σύμφωνα με την βρετανική dailystar.co.uk, όπως υποστηρίζουν εξωφρενικές αξιώσεις στο διαδίκτυο, η NASA σκηνοθέτησε την προσσελήνωση και το βίντεο δείχνει ότι τα κινηματογραφικά συνεργεία «γυρίζουν» την πιο σημαντική στιγμή της ανθρωπότητας.

Από τότε που το Apollo 11 προσγειώθηκε στο φεγγάρι το 1969, οι συνωμοσιογράφοι επιμένουν στις θεωρίες τους, ότι η προσγείωση ήταν πλαστή.

Σύμφωνα με τον χρήστη του YouTube που το δημοσίευσε, το υλικό προέρχεται από την αίθουσα επεξεργασίας ταινιών της εταιρείας Texas State, 1966-1972 και βρέθηκε σε ένα κουτί υποδημάτων το 2017, σε κομμάτια οπότε χρειάστηκε ένα χρόνο για να το μετατρέψει σε ψηφιακή μορφή.

Το “αυθεντικό” κλιπ, εμφανίζει εργαζόμενους του κινηματογράφου να εγκαθιστούν κάμερες σε μια επιφάνεια που μοιάζει με την επιφάνεια του φεγγαριού.

Ένας αστροναύτης φαίνεται να ¨καρφώνει” τη σημαία των ΗΠΑ στο έδαφος, με τον σκηνοθέτη να ακούγεται να φωνάζει “έτοιμος και πάμε”.

Μια άλλη σκηνή δείχνει ένα κινηματογραφικό συνεργείο να περιβάλλει αυτό που μοιάζει να είναι το Apollo 11.

Και όταν οι Neil Armstrong, Buzz Aldrin και Michael Collins προχωρούν προς το διαστημόπλοιο, μια φωνή πίσω από την κάμερα ακούγεται να φωνάζει ξανά “έτοιμοι και πάμε”.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ένα ακόμα “αποδεικτικό” στοιχείο, σύμφωνα με τους συνωμοσιογράφους που, διχάζει τον κόσμο σχετικά με το αν πήγαν ή όχι άνθρωποι στη Σελήνη.

Όλα αυτά συμβαίνουν με το που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες, 11 Οκτωβρίου 2018, η ταινία First Man από τον σκηνοθέτη Damien Chazelle, όπου στο ρόλο του Neil Armstrong πρωταγωνιστεί ο Ryan Gosling.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε τα γυρίσματα της αμφιλεγόμενης προσελήνωσης. Αν το βίντεο έχει εξαφανιστεί, δείτε το κατευθείαν από την dailystar.co.uk:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

NASA Apollo mission ‘All Faked’ as moon landing was filmed in studio in 1969

https://youtu.be/bD6QcpLAno8

diadrastika.com