Μυστηριώδης Ακτίνα από Ψηλά Χτυπάει Βενζινάδικο. Ενεργειακό Όπλο Καταγράφηκε σε ΒΙΝΤΕΟ;

Μυστηριώδης Ακτίνα από Ψηλά Χτυπάει Βενζινάδικο. Ενεργειακό Όπλο Καταγράφηκε σε ΒΙΝΤΕΟ;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι γεγονός ότι μία μυστηριώδης ακτίνα από τον ουρανό πέφτει και χτυπάει σε ένα βενζινάδικο. Είναι εκπληκτικό, επίσης, ότι το περιστατικό καταγράφηκε.

Άφωνοι έχουν μείνει όσοι είδαν αυτό το βίντεο που έχει αρχίσει και κυκλοφορεί στα σοσιαλ μίντια και κυρίως στο facebook.

Η συγκεκριμένη λήψη που ανέβηκε στις 12/11/18 στο δημοφιλές μέσο έχει προκαλέσει σάλο ανάμεσα στους χρήστες που σχολιάζουν με ποικίλους τρόπους το συμβάν, σε συνδυασμό με τα τελευταία γεγονότα πυρκαγιών στην Καλιφόρνια αλλά και παλαιότερα περιστατικά.

Η βασική σκέψη είναι ότι πρόκειται για ένα Direct Energy Weapon, δηλαδή για ένα Ενεργειακό Όπλο που χτυπάει εστιασμένα σε πολύ συγκεκριμένες περιοχές.

Η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News υπάρχει ένα ισχυρό όπλο λέιζερ με την ονομασία ATHENA, το οποίο μπορεί να χτυπήσει από μακριά και να προκαλέσει βλάβη τόσο σε ένα αυτοκίνητο όσο και να ξεκινήσει μία πυρκαγιά, όπως αναφέρουν συνωμοσιογραφικοί κύκλοι.

Όπως είναι αναμενόμενο καμία κυβέρνηση και καμία επίσημη αρχή δεν δέχεται την ύπαρξη ενός τέτοιου όπλου για χρήση του ενάντια σε ανθρώπους.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί πολλών ότι τέτοιου είδους όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί για την έναρξη τέτοιων πυρκαγιών, όλο και και πληθαίνουν.

Ποιά μπορεί να είναι η αλήθεια;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Στο βίντεο που ακολουθεί, έχει καταγραφεί μία ακτίνα που εμφανίζεται από το πουθενά και από τον ουρανό πέφτει λοξά σε ένα βενζινάδικο, σαν να ήταν ο κατευθείαν στόχος του.

Δεν μοιάζει με κεραυνό, ούτε με κάποιο άλλο είδος φυσικού φαινομένου που θα μπορούσε να προκαλέσει αυτό που θα δείτε.

Στα σχόλια βλέπουμε πολλές εκτιμήσεις που αναφέρονται τόσο σε Ενεργειακά Όπλα, όσο και σε συγκρίσεις με την ταινία GEO STORM του 2017. Δεν λείπουν και κάποιες εκτιμήσεις που θεωρούν ότι όλο αυτό μπορεί να είναι ένα καλοστημένο μοντάζ.

Παρακολουθείστε το και μπείτε στην διαδικασία να αναρωτηθείτε τι μπορεί να συμβαίνει και αν πραγματικά θα μπορούσαν να υπάρχουν τέτοιου είδους όπλα και για ποιό λόγο να χρησιμοποιούνται ενάντια στην Φύση αλλά και τους ανθρώπους -αν πραγματικά συμβαίνει κάτι τέτοιο:

diadrastika.com

loading...