Οι Περισσότεροι Άνθρωποι Δεν Γνωρίζουν τι Συμβαίνει Αυτή τη Στιγμή στον Τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης

Οι Περισσότεροι Άνθρωποι Δεν Γνωρίζουν τι Συμβαίνει Αυτή τη Στιγμή στον Τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι αλήθεια ότι ζούμε σε έναν κόσμο για τον οποίο δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα. Δεν εννοούμε την Φύση γύρω μας, ούτε τα άγνωστα υποθαλάσσια στοιχεία, ούτε τα διάφορα μυστήρια αρχαίων πολιτισμών που μπορεί να είναι ακόμα θαμμένα κάτω από την άμμο, το χώμα ή το υγρό στοιχείο. Ούτε για κάποιο είδος αρχαίας τεχνολογίας που αρκετοί αρχαιολόγοι δεν αναγνωρίζουν.

Αναφερόμαστε στην σύγχρονη τεχνολογία, μεγάλο μέρος της οποίας χρησιμοποιεί ένα, επίσης, μεγάλο μέρος του πληθυσμού στον πλανήτη, ενώ ένα άλλο κομμάτι της έχει ήδη καταλάβει ή τείνει να καταλάβει εν καιρό την ανθρωπότητα, είτε το δούμε από την θετική είτε από την αρνητική πλευρά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ζήτημα στον πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Μια “εξαγορά” από ρομπότ που μπορεί συνδέεται με εξωγήινες τεχνολογίες, ήδη μπορεί να συμβαίνει. Η Linda Moulton Howe εξηγεί πώς κάποια “μεγάλα μυαλά” όπως ο Elon Musk και ο Stephen Hawking φοβούνται ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ) θα μπορούσε να οδηγήσει στην καταστροφή την ανθρώπινη φυλή.

Διαβάστε επίσης: Ο Elon Musk προειδοποιεί: Θα Υποχρεωθούμε να Ζήσουμε Κάτω από Έναν Αθάνατο Δικτάτορα

Μήπως, τελικά, οι άνθρωποι είναι ένα βιολογικό πείραμα που εξελίσσεται μέσα από την ύπαρξή της, όπως είναι η προσομοίωση της πραγματικότητας; Τόσο ο Musk όσο και ο Hawking πιστεύουν ότι υπάρχουμε σε μια προσομοιωμένη πραγματικότητα.

Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει πως πολλά στοιχεία που χρησιμοποιούμε σήμερα, όπως για παράδειγμα τα κινητά τηλέφωνα, το Διαδίκτυο, κάποια είδη τηλεοράσεων, συνδέονται μεταξύ τους, μέσω τεχνολογίας, όπως με δορυφόρους παρακολούθησης, αλλά κυρίως, μέσω ΤΝ.

Θα μπορούσαμε σχηματικά να πούμε πως όλα συνδέονται: από μία απλή τοστιέρα μέχρι τα Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα. Μπορεί να ακούγεται αστείο ή ακόμα και υπερβολικό, αλλά η πραγματικότητα της σύγχρονης τεχνολογίας είναι αμείλικτη και δεν είναι καθόλου αστεία.

Το ερώτημα που τίθεται, τελικά, είναι κατά πόσο εμείς οι ίδιοι έχουμε τον έλεγχο του ίδιου μας του εαυτού, ή του οποιουδήποτε είδους τεχνολογίας χρησιμοποιούμε που καταλήγει να “διαβάζεται” από μία ΤΝ… ή μήπως είμαστε εμείς υπό τον έλεγχό της και αυτών που την χειρίζονται.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τα λόγια της Linda μπορεί να είναι ήδη μία πραγματικότητα ή μπορούν να γίνουν, αν δεν είμαστε προσεκτικοί.

Μπορεί οι σκεπτικιστές να έχουν διαφορετικοί άποψη για όλα αυτά, αλλά δεν θα έβλαπτε καθόλου αν μπορούσαμε να κάνουμε όλους εκείνους τους συσχετισμούς. Εξάλλου η Linda Multon Howe ψάχνει ακούραστα την αλήθεια για πάνω από 50 χρόνια, όπως ισχυρίζεται, για αυτό το πολύ σημαντικό θέμα. Ενδεχομένως αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Αλλά το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” πρέπει να πάει σε σε όλους εκείνους που ψάχνουν και συνδέουν “πράγματα” που “αρκετοί” υποστηρίζουν ότι όλα αυτά είναι υπερβολές και ότι απλά βρίσκονται μέσα στο μυαλό μας, χωρίς να υπάρχουν στην πραγματικότητα… Γιατί…

Οι Περισσότεροι Άνθρωποι Δεν Γνωρίζουν τι Συμβαίνει Αυτή τη Στιγμή

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Linda Moulton Howe Most People Are Unaware of What is Happening Right Now

https://youtu.be/YTXI5D7XBhk

diadrastika.com