Το Ξέρατε; Δείτε πως να Απομακρύνετε τους Κιρσούς με Ελαιόλαδο

Το Ξέρατε; Δείτε πως να Απομακρύνετε τους Κιρσούς με Ελαιόλαδο

Το ξέρατε οτι μπορείτε να εξαλείψετε τους κιρσούς ή κιρσώδεις φλέβες χρησιμοποιώντας απλά ελαιόλαδο;! Είναι ιδανικό για την απομάκρυνση των κιρσών, καθώς αυτοί φαίνονται άσχημα στο σώμα. Αυτοί είναι τόσο φανεροί που κάνουν τα πόδια σας να δείχνουν άσχημα.

Οι κιρσοί εμφανίζονται ως επί το πλείστον στα πόδια και πολλές φορές σας υποχρεώνουν να καλύπτετε τα πόδια σας προκειμένου να μην φαίνονται.

Αν θέλετε όμως να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτούς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας δώσουμε παρακάτω.

Πως να απομακρύνετε τους κιρσούς με τη χρήση του ελαιολάδου

Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το ελαιόλαδο, είναι σημαντικό να καθαρίσετε καλά το δέρμα σας.

Το κύριο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε το ελαιόλαδο σε ένα πλαστικό δοχείο. Βεβαιωθείτε ότι το ελαιόλαδο είναι έξτρα παρθένο.

Βάλτε το πλαστικό δοχείο στο φούρνο μικροκυμάτων για πολύ λίγο μέχρι το ελαιόλαδο να ζεσταθεί, όχι όμως πολύ.

Βγάλτε το πλαστικό δοχείο από το φούρνο μικροκυμάτων και πάρτε λίγο από αυτό στα χέρια σας.

Χρησιμοποιήστε το και κάντε με αυτό μασάζ στα πόδια σας. Ξεκινήστε από κάτω και πηγαίνετε προς τα πάνω. Σταματήστε στη μέση. Βεβαιωθείτε ότι οι κινήσεις σας είναι κυκλικές και μαλακές.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η διαδικασία του τριψίματος είναι κοινή και απομακρύνει τους κιρσούς από τα πόδια. Η ροή του αίματος λειτουργεί καλύτερα και οι κιρσοί θα εξαφανιστούν.

Είναι μια χαρακτηριστική τεχνική που θα σας δώσει την ευκαιρία να απομακρύνετε τους κιρσούς. Πρέπει να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία καθημερινά μέχρι να δείτε ότι οι κιρσοί θα εξαφανιστούν εντελώς.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

Πηγή:
keepyourbody.com μέσω daddy-cool.gr

loading...