Εντόπισε Αρχαία Βυθισμένη Πολιτεία στα Ανοιχτά του L.A. (video)

[29/11/2018 - 08:58]

Εντόπισε Αρχαία Βυθισμένη Πολιτεία στα Ανοιχτά του L.A.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι εκπληκτικό τι μπορεί να ανακαλύψει κανείς, αν έχει τον χρόνο και την υπομονή να εξερευνήσει το Google Earth, ιδίως στα βαθιά γαλανά νερά των θαλάσσιων χαρτών του.

Κάπως έτσι, το κανάλι MrMBB333 του YouTube, εντόπισε κάτι που είναι ιδιαίτερα εκπληκτικό και ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να είναι τα θεμέλια ή τα τείχη μίας αρχαίας αλλά βυθισμένης πόλης στα ανοιχτά του los Angeles.

Εκείνο που μοιάζει εντυπωσιακό και παρασύρει εύκολα το μυαλό σε τέτοιες σκέψεις, είναι οι ορθές γωνίες που συναντάει εύκολα κάποιος σε αυτή την περίεργη υποθαλάσσια δομή, στον πάτο της θάλασσας.

Άραγε, θα μπορούσαν όλα αυτά που υποστηρίζει ο αφηγητής του βίντεο να έχουν μία κάποια υπόσταση, ή είναι απλά μία γεωλογική δομή που δημιουργεί το φαινόμενο της παραδειδωλίας στον εγκέφαλό μας, ο οποίος πολλές φορές αναγνωρίζει και ταυτίζει διαφορετικά αντικείμενα, τα οποία όμως, ουσιαστικά δεν έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους;

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να σας λυθούν αυτές, οι άλλες απορίες, αλλά και να σχηματίσετε την δική σας άποψη:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

DEEP Abyss and Ancient Ruins of ‘Lost City’ underwater found off L.A. coast!

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ