David Wilcock: Ελίτ, Ανταρκτική και Ατλαντίδα. Η πιο Καθοριστική Στιγμή στην Ανθρώπινη Ιστορία (video)

[12/11/2018 - 08:34]

David Wilcock: Ελίτ, Ανταρκτική και Ατλαντίδα. Η πιο Καθοριστική Στιγμή στην Ανθρώπινη Ιστορία

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Διαβαθμισμένα κυβερνητικά προγράμματα έχουν εντοπίσει καταπληκτικά νέα ερείπια στην Ανταρκτική, που λέγεται ότι χτίστηκαν από μια ομάδα γίγαντες με επιμήκη κρανία που σήμερα ονομάζονται “προ-Αδαμίτες”.

Μέσα από το βίντεο που ακολουθεί, ο David Wilcock μας λέει ότι έχουμε πέσει θύματα μίας πολύ στημένης επιχείρησης που, οι ιθύνοντες δεν θέλει να ξέρουμε την αλήθεια. Όχι μόνο για την Ατλαντίδα αλλά και για πολλά άλλα μυστήρια που υπάρχουν γύρω μας.

Μόνο που δεν είναι μυστήρια. “Μυστήρια” τα έκαναν να φαίνονται επειδή δεν μας αφήνουν να δούμε ολόκληρη την ιστορία που υπάρχει πίσω από αυτά.

Υποστηρίζεται ότι υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά πράγματα, πίσω από μία καλά κρυμμένη ιστορία μισού εκατομμυρίου χρόνων, των λεγόμενων προ-Αδαμιτών.

Βρίσκονταν στον ηλιακό σύστημα παντού μέχρι που έφτασαν και εδώ. Προσγειώθηκαν ή “έπεσαν” όπως οι “Έκπτωτοι Άγγελοι”. Και αν αυτοί οι “Άγγελοι” είχαν επιμήκη κρανία όπως αυτά που βρέθηκαν στο Περού, στο Παράκας; Κι αν είναι αυτοί που ελέγχουν όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις τράπεζες;

Διαβάστε επίσης: Η Φυλή που Ελέγχει τον Κόσμο. Η Αποκάλυψη της Karen Hudes, πρώην συμβούλου της Παγκόσμιας Τράπεζας (video)

Μία μικρή ομάδα ανθρώπων, έχει πάρει τον έλεγχο του κόσμου, εδώ και πολλούς αιώνες και εξακολουθεί να κινεί τα νήματα του συστήματός μας. Πολλοί, δίνουν, σε αυτή την Ελίτ διάφορα ονόματα, αλλά φαίνεται ότι είναι πιθανόν όλα να ταυτίζονται.

Χρησιμοποιούν τις ίδιες τις δικές μας συν-δημιουργικές δυνάμεις μας εναντίον μας! Πόσο εύκολο είναι να το διανοηθεί κάποιος; Μας χρησιμοποιούν εναντίον μας και παράλληλα μας κρύβουν την αλήθεια για την Ανάληψη και την επικείμενη, αυθόρμητη εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Μην χάσετε όσα μας αποκαλύπτει ο εξαιρετικός David Wilcock, μέσα από μπλοκαρισμένες και εξαιρετικά διαβαθμισμένες πληροφορίες από τις πιο αξιόπιστες πηγές, που ισχυρίζεται ότι έχει:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

David Wilcock – Antarctic Atlantis – The Most Defining Moment in Human History

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ