Οι Διαστατικές Πύλες της Γης και τα Άνωθεν Μηνύματα για την Επαναλειτουργία τους

[07/11/2018 - 11:22]

Οι Διαστατικές Πύλες της Γης και τα Άνωθεν Μηνύματα για την Επαναλειτουργία τους

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Εδώ και δεκαετίες από την ανακάλυψή τους, οι επιστήμονες πίστευαν ότι οι μαύρες τρύπες θα μπορούσαν να υπάρχουν μόνο στο διάστημα, αλλά αν αυτό ήταν αλήθεια, πώς μπορούν να προσομοιωθούν σε ένα εργαστήριο στη Γη;

Εάν υπάρχουν μαύρες τρύπες εδώ στη Γη, θα μπορούσε η παρουσία τους να μας βοηθήσει να εξηγήσουμε τις πολυάριθμες περιπτώσεις παράξενων φαινομένων που πηγαίνουν πίσω χιλιάδες χρόνια;

Διαβάστε επίσης: Η NASA Εντόπισε Πύλες Χωροχρόνου και Επιβεβαιώνει τον ΌΜΗΡΟ που τα έλεγε 3.000 χρόνια πριν

Στη Γη υπάρχουν πολλές ιστορίες ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι βρέθηκαν σε άλλους τόπους με εξαιρετικά απίστευτες ταχύτητες, πολύ πιο γρήγορα από αεροπλάνα ή πλοία. Στις μυθολογίες των λαών υπάρχουν πάμπολλες αναφορές αυτού του είδους. Αλλά τι γίνεται στην πραγματικότητα;

Αν αυτά που περιγράφονται είναι αληθινά, ίσως να αναρωτιέστε αν αυτά τα παράξενα φαινόμενα συμβαίνουν κοντά σε μαύρες τρύπες, σκουληκότρυπες, ή απλούστερα σε Πύλες, οδηγούν σε άλλες διαστάσεις που υπάρχουν γύρω μας, σε άλλους γεωγραφικούς χώρους, στο διάστημα, σε άλλους κόσμους.

Η θεωρία των “αρχαίων αστροναυτών” δέχεται ότι τα σημάδια ενός καταπληκτικού ανθρώπινου ταξιδιού μέσω προσωρινών Πυλών υπάρχουν καταγεγραμμένα σε αρχαία κείμενα από όλο τον κόσμο.

Επιπλέον υποστηρίζουν ότι τέτοιου είδους Πύλες ή Δίαυλοι υπάρχουν σε πολύ συγκεκριμένες τοποθεσίες, όπου συνήθως εκεί υπάρχουν κτισμένα μνημεία που είτε υποδεικνύουν τι “κάνουν” είτε ενισχύουν τις Πύλες. Απλά εμείς δεν ξέρουμε πως λειτουργούν.

Μάλιστα, πιστεύουν ότι υπάρχουν διαχρονικά μηνύματα χαραγμένα σε πέτρες που μας εξηγούν τι πρέπει να κάνουμε και πως, προκειμένου να ανοίξουμε αυτές τις Πύλες οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί από τους ανώτερους πολιτισμούς που επισκέπτονταν τη Γη εδώ και αιώνες, με αυτό τον τρόπο.

Ένας αρχαίος βράχος, γνωστός ως Inga Stone καλύπτεται με σκαλιστά σύμβολα άγνωστης προέλευσης και νοήματος, σύμφωνα με τους αρχαιολόγους. Αλλά ορισμένοι ανεξάρτητοι ερευνητές θεωρούν ότι έχουν, τουλάχιστον εν μέρει, αποκρυπτογραφήσει το μήνυμά του που σχετίζετε με μια προηγμένη γνώση της αστρονομίας και της φυσικής.

Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον ότι ο βράχος Inga βρίσκεται μέσα στην ίδια γεωγραφική περιοχή που καταλαμβάνεται από την South Atlantic Anomaly (SAA) δηλαδή “Νότια Ατλαντική Ανωμαλία”, η οποία είναι γνωστότερη ως Διαστημικό τρίγωνο των Βερμούδων, ή ακόμα και “Σκάλα των Θεών”.

Διαβάστε επίσης: Inga Stone: Μήνυμα Αρχαίων Αστροναυτών από το Διάστημα;

Πιθανολογείται ότι πολλά από τα αινιγματικά πέτρινα γλυπτά είναι εμπνευσμένα από την άφιξη ενός αρχαίου διαστημικού ταξιδιώτη που προσγειώθηκε εκεί πριν αιώνες ή χιλιετίες.

Αυτές οι θεωρίες απογειώνουν μερικά από τα πιο συναρπαστικά μυστήρια του κόσμου μας και σίγουρα μπορεί να συμπληρώσουν πολλά “κενά” της ανθρώπινης ιστορίας, τα οποία οι αρχαιολόγοι αρνούνται πεισματικά ακόμα και να σκεφτούν, πόσο μάλλον να υποθέσουν ή ακόμα και να υποστηρίξουν.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους:Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

AGUJEROS NEGROS EN LA TIERRA DE ENTRADA Y SALIDA DE NUESTRO PLANETA

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ