Αυτές Είναι οι Πιο Θανατηφόρες Ειδικές Δυνάμεις στον Πλανήτη!

[29/11/2018 - 09:58]

Αυτές Είναι οι Πιο Θανατηφόρες Ειδικές Δυνάμεις στον Πλανήτη!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όταν πρόκειται για την προστασία ειδικών συμφερόντων, συγκεκριμένων προσώπων ή ομάδας ανθρώπων αλλά και για την προστασία του κόσμου, γενικότερα, γνωρίζουμε ότι οι περισσότερες χώρες έχουν κάποιο είδος στρατιωτικής επιχείρησης.

Για παράδειγμα, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν το Στρατό, την Πολεμική Αεροπορία, το Ναυτικό Σώμα, το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα. Όλοι έχουν ως σκοπό να κρατήσουν τους Αμερικανούς πολίτες ασφαλείς και υγιείς.

Όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε, η διατήρηση της ασφάλειας μας δεν είναι εύκολη δουλειά. Μερικές φορές, οι κυβερνήσεις χρειάζονται κάτι τις περισσότερο προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι τα πράγματα λειτουργούν ομαλά, σύμφωνα πάντα με τον ορισμό που δίνει η κάθε μία στην έννοια της «λειτουργικής δυνατότητας». Τον ρόλο του «κάτι παραπάνω» έρχονται να πάρουν οι ειδικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με το βίντεο που ακολουθεί, θα δούμε τις χώρες εκείνες που έχουν και αξιοποιούν ειδικά εκπαιδευμένους ανθρώπους για εξαιρετικά μυστικές αποστολές, για να καταλάβουν τον εχθρό, να κάνουν διαπραγματεύσεις. Και όλοι αυτοί, τις περισσότερες φορές θέτουν τη  ζωή τους σε κίνδυνο, σχεδόν καθημερινά.

Εάν τα άτομα που βρίσκονται σε αυτές τις ειδικές δυνάμεις έχουν οικογένειες, συνήθως οι σύζυγοι τους μπορεί να μην γνωρίζουν ούτε το πού είναι ούτε το τι κάνουν. Πολλές φορές δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι που θα βρεθούν την επόμενη μέρα ή ποιά θα είναι η επόμενη αποστολή τους. Ωστόσο, είναι πάντα ικανοί και ειδικά εκπαιδευμένοι για να την φέρουν σε πέρας, όσες ανατροπές και αν συναντήσουν σε αυτές τις δύσκολες ώρες, σε αυτό το επάγγελμα που έχουν επιλέξει.

Οι άνθρωποι αυτού του είδους των ειδικών δυνάμεων υποστηρίζεται ότι έχουν μία από τις πιο επικίνδυνες θέσεις εργασίας στον κόσμο, και δεν αποτελεί έκπληξη ότι θεωρούνται μία από τις πιο ελίτ ομάδες που μπορούν να συμμετάσχουν.

Αυτές είναι οι πιο θανατηφόρες ειδικές δυνάμεις στον πλανήτη!

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

10 Most Elite Special Forces In The World

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ