Ο Άνθρωπος που Εργάστηκε με Εξωγήινους σε Μυστικές Βάσεις Αποκαλύπτει

[29/11/2018 - 15:39]

Ο Άνθρωπος που Εργάστηκε με Εξωγήινους σε Μυστικές Βάσεις Αποκαλύπτει

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι μας κρύβουν πολλά. Όχι μόνο για την ύπαρξη των εξωγήινων αλλά, κυρίως, για το είδος των συνεργασιών μεταξύ τους. Αλλά ούτε μόνο αυτό. Για την προηγμένη στρατιωτική και διαστημική τεχνολογία, για τις οποίες ξέρουμε μόνο ό,τι θέλουν να ξέρουμε…

Ένας κορυφαίος, αλλά, μυστικός για το ευρύ κοινό, επιστήμονας δίνει δημόσια μία άνευ προηγουμένου μαρτυρία για μυστικούς διαστημικούς σταθμούς περίπου 10 φορές μεγαλύτερους από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, οι οποίοι εξυπηρετούνται από τα λεγόμενα TR-3B αντιβαρυτικά σκάφος.

Ο Emery Smith, ανάμεσα σε πάρα πολλά άλλα, ισχυρίζεται ότι η εργασία του έχει να κάνει με εξωγήινη τεχνολογία που συλλέγεται από εξωγήινα όντα και πεσμένα σκάφη – και ανά πάσα στιγμή μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο μας, όπως τον ξέρουμε.

Οι ισχυρισμοί του Emery Smith, μοιάζουν βγαλμένοι από ταινίες επιστημονικής φαντασίας, όταν λέει ότι οι εξωγήινοι “συνδέονται” με το σκάφος τους, σαν να είναι ένα. Τα σκάφη τους είναι οργανικά -σαν ζωντανοί οργανισμοί- και κατασκευασμένα με το DNA της φυλής που τα ελέγχει και τα κατασκευάζει. Είναι φτιαγμένα από την ίδια γενετική συχνότητα με εκείνη του χειριστή τους.

Επιπλέον, υποστηρίζει ότι έχει βγάλει ο ίδιος βιολογικά δείγματα από τέτοια σκάφη που το αποδεικνύουν και πως όλα τα όργανα μέσα, είναι γενετικά ταυτόσημα με τα σώματα των εξωγήινων όντων.

Ο χώρος όπου φυλάσσονται τα οχήματά τους είναι σαν ένας “θόλος” όπου θα μπορούσαν να χωρέσουν 7 Jumbo Jets.

Ο άνθρωπος κάνει επιπρόσθετες αναφορές για την ύπαρξη “σούπερ στρατιωτών, ενώ έχει συνεργαστεί σε αποκαλύψεις, διαλέξεις, ομιλίες και εμφανίσεις με τους Dr Steven Greer, David Wilcock και Corey Goode στη Gaia Tv.

Όπως είναι αναμενόμενο υπάρχουν και εκείνοι που αμφισβητούν τα λεγόμενά του, που τον θεωρούν “βαλτό” για να παραπλανήσει τον κόσμο που πιστεύει σε όλα αυτά, προκειμένου να συντηρηθεί μία ιστορία που αποβλακώνει τους ανθρώπους.

Ωστόσο, έχει και πολλούς οπαδούς που υποστηρίζουν τα λεγόμενά του και θεωρούν ότι οι ιστορίες του ανοίγουν τα μάτια και ειδικότερα τα μυαλά των ανθρώπων.

Διαβάστε επίσης: Άνθρωποι και Εξωγήινοι Εργάζονται μαζί… Ένα Εκπληκτικό video

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί και κρίνετε μόνοι σας:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Huge Alien Disclosure by the Man Who Worked With ETs At Secret Bases

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ