Εμφανίστηκε ένα Αιθερικό Διαστημόπλοιο στην Ονδούρα (video)

[13/11/2018 - 18:34]

Εμφανίστηκε ένα Αιθερικό Διαστημόπλοιο στην Ονδούρα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα πολύ παράδοξα πανέμορφο φαινόμενο εμφανίστηκε στον ουρανό της Ονδούρας και δεν είναι λίγοι όσοι το κατέγραψαν.

Πέρα όμως, από την ομορφιά του φαινομένου, το οποίο δείχνει να είναι ένα σύννεφο συγκεκριμένου σχήματος με πολλά χρώματα, όπως του ουράνιου τόξου, υπάρχουν κάποιοι που ισχυρίζονται ότι στην ουσία πρόκειται για ένα αιθερικό διαστημόπλοιο, όπως και άλλες φορές στο παρελθόν έχουν εμφανιστεί.

Ωστόσο παρόμοιες θεάσεις στον ουρανό, έχει υποστηριχτεί από μετεωρολόγους ότι πρόκειται πιθανόν για αναθυμιάσεις καυσαερίων που παγιδεύτηκαν σε εκείνο το σημείο, ή ότι μπορεί να πρόκειται για το αποτέλεσμα που δημιούργησαν ειδικές συνθήκες από κρυστάλλους πάγου ή από σταγονίδια νερού οπότε και λειτούργησαν σαν πρίσμα που έδωσαν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.

Ωστόσο δεν υπάρχει σαφής εξήγηση χωρίς το στοιχείο της πιθανότητας.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί και, αν θέλετε, μπορείτε να μας αφήσετε τις εντυπώσεις και τα σχόλιά σας για το περί τίνος πρόκειται:

He said he had NEVER seen anything like it before – Simply fascinating!

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ