Ιπτάμενο Αντικείμενο σε Σχήμα Σταυρού Τρέλανε Κόσμο στο Μεξικό (video)

[26/11/2018 - 15:06]

Ιπτάμενο Αντικείμενο σε Σχήμα Σταυρού Τρέλανε Κόσμο στο Μεξικό

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μέχρι τώρα έχουμε δει αρκετά, παράξενου σχήματος, αντικείμενα να καταγράφονται στους ουρανούς, αλλά δεν ήταν τόσο παράδοξα όσο αυτό που εμφανίστηκε στο Μεξικό, καθώς, όπως θα δείτε και εσείς πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή θέαση.

Σύμφωνα με τον Pedro Ramirez, ένα “κυνηγό ΑΤΙΑ”, παρατήρησε ένα ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα ανισοσκελούς σταυρού, όπως ο χριστιανικός, ενώ βρίσκονταν στην πόλη της Metepec του Μεξικού.

Το περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της 11ης Νοεμβρίου 2018, όταν δύο άνδρες στο αυτοκίνητο κατάφεραν να αναγνωρίσουν ένα μαύρο αντικείμενο με τη μορφή ενός σταυρού στις ηλεκτρικές γραμμές. Η εκπληκτική παρατήρηση αναφέρθηκε σε ομάδα UFO του Μεξικού, στην ίδια πόλη.

Από την ανάλυση που πραγματοποιήθηκε στο βίντεο που κατέγραψε το συμβάν σε ένα smartphone, δεν υπάρχουν προσθήκες, αλλαγές ή εφέ CGI, οπότε η ταινία είναι πρωτότυπη, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, και δεν προϊόν απάτης. Το ΑΤΙΑ φαίνεται να ίπταται με πολύ περίεργο τρόπο στον ουρανό, σε ύψος μεταξύ 700-1000 μέτρων.

Παλαιότερα, ένα άλλο ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα “X” είχε παρατηρηθεί να πλέει πάνω από το ερευνητικό εργαστήριο DARPA, στην έρημο Mojave στην Καλιφόρνια.

Πολλοί ανεξάρτητοι ερευνητές UFO, υποστηρίζουν ότι αυτά τα αντικείμενα θα μπορούσαν να είναι εξωγήινα σκάφη ή μυστικά αεροσκάφη κάποιου απόρρητου προγράμματος.

Γεγονός είναι, πάντως, ότι παρά τις θεωρίες και τις φήμες που κυκλοφορούν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, το αντικείμενο που εντοπίστηκε στο Μεξικό παραμένει άγνωστο.

Παρακολουθείστε τα βίντεο που ακολουθούν για να έχετε σφαιρικότερη εικόνα:

AVISTAN “CRUZ NEGRA” EN METEPEC ESTADO DE MEXICO.

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

STATIC PROPULSION “X” Craft Captured on Video

“X”-Shaped UFO over DARPA/AF Research Laboratory Reviewed

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ