Οι Τουρίστες Πάγωσαν όταν Ήρθαν σε Επαφή με Αυτά τα Όντα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τουρίστες έμειναν εμβρόντητοι όταν συνάντησαν μια ομάδα άγνωστων πλασμάτων που είχαν την όψη μισού ανθρώπου και μισού πιθήκου. Σίγουρα δεν είχαν ξαναδεί κάτι παρόμοιο και μέσα από τις βαρκούλες τους άρχισαν να τραβούν βίντεο από τα κινητά τους.

Όπως αναφέρει η Βρετανική dailystar.co.uk, το σημείο των διακοπών τους στο Krabi της Ταϊλάνδης, αποκάλυψε και έφερε στο φως παράξενες σκηνές από άγνωστα ζώα, οι οποίες ξεδιπλώθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Τα μικρά και παράξενα αυτά ζώα κοντά σε μία σπηλιά δίπλα στη θάλασσα και μοιάζουν να είναι κάτι μεταξύ ανθρώπου και πιθήκου, φαίνεται να καλύπτουν ή να αγκαλιάζουν το ένα το άλλο σαν να κάνουν κάποιο είδους τελετουργικού.

Καθώς η κάμερα κινείται, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ένας αριθμός τουριστών έχει παγώσει από αυτή την μυστηριώδη συνάντηση.

Ο Jemayel Khawaja, ο οποίος κατέγραψε το βίντεο, δήλωσε:

Ήμασταν με τα καγιάκ γύρω από τον κόλπο Railay στην Ταϊλάνδη.

Στρίψαμε προς μια σπηλιά και βρεθήκαμε αντιμέτωποι με, ίσως, την πιο σουρεαλιστική και παράξενη κατάσταση που έχουμε βιώσει ποτέ.

Τα πλάσματα που έμοιαζαν με Ewok, ασχολούνταν με κάποιο είδος τελετουργίας στο νερό, επί 30 λεπτά.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τα Ewoks είναι μικρά πορτοκαλί-καφέ φανταστικά πλάσματα από την ταινία επιστημονικής φαντασίας Star Wars.

Το βίντεο αυτής της πραγματικά περίεργης συνάντησης ανέβασε το We Are If  κανάλι YouTube.

“Φαίνεται ότι τα Ewoks είναι πραγματικά”, πρότεινε ένα σχόλιο, ενώ σε ένα άλλο κάποιος είπε: “Δεν πιστεύω πραγματικά σε τέτοια πράγματα, αλλά αυτό είναι παράξενο.”

Ωστόσο, τελικά, όπως αναφέρει η Daily Star, όλο αυτό ήταν μέρος μιας έκθεσης του Wranes Tori, ο οποίος ειδικεύεται σε ζωντανές αναπαραστάσεις, γλυπτά, βίντεο και εγκαταστάσεις.

Παρακολουθείστε και το σχετικό βίντεο:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Thai Cryptid sighting. What were the Ewok creatures of Krabi?

diadrastika.com