Αυτά που Κρύβει η Έρημος Δεν Έπρεπε να Υπάρχουν (video)

Αυτά που Κρύβει η Έρημος Δεν Έπρεπε να Υπάρχουν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τι είναι οι έρημοι; Πως δημιουργήθηκαν; Μπορεί να υπήρχαν εκεί αρχαίοι πολιτισμοί που για κάποιο λόγο η Φύση τους έθαψε; Ας μην ξεχνάμε πως οι Πυραμίδες της Αιγύπτου, αρχικά δεν ήταν έτσι όπως τις ξέρουμε σήμερα.

Είναι εκπληκτικό όταν ανακαλύπτουμε κάτι που καταλήγει να μας υποδείξει μια διαφορετική ιστορία για την προέλευσή μας και από πού προερχόμαστε. Δεν είναι απαραίτητο να κρύβεται πάντα μία άγνωστη υπερτεχνολογία κάτω από εκατομμύρια ή και δισεκατομμύρια κόκκους άμμου, για να αναγνωρίσουμε έναν αρχαίο πολιτισμό.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι άνθρωποι υπήρξαν πριν μερικές χιλιάδες χρόνια και ανέπτυξαν κάποιον υποτυπώδη πολιτισμό μερικούς αιώνες αργότερα. Ωστόσο, κατά καιρούς έρχονται στοιχεία στο φως που δείχνουν ότι οι άνθρωποι ήταν στον πλανήτη πολύ περισσότερο από ό, τι τα επίσημα βιβλία γράφουν.

Στην πραγματικότητα, θα μπορούσαν να υπήρχαν ολόκληροι προηγμένοι πολιτισμοί που απλώς εξαφανίστηκαν από τη Γη χωρίς να αφήσουν κάποιο ίχνος πίσω τους, για άγνωστους λόγους.

Για παράδειγμα ένα δόντι που χρονολογείται ως 9,7 εκατομμύρια χρόνια και ανακαλύφθηκε στη Γερμανία είναι ικανό να ξαναγράψει την ιστορία της ανθρωπότητας από την αρχή.

Κάποια ίχνη που θεωρούνται από πολλούς ως αμφιλεγόμενα, βρέθηκαν στην Κρήτη και υποδεικνύουν ότι τα ανθρώπινα πλάσματα μπορεί να περπάτησαν όρθια σε αυτό το ελληνικό νησί, περίπου πριν 6 εκατομμύρια χρόνια, πριν από οπουδήποτε αλλού.

Κάποια άλλα ίχνη δείχνουν ότι ο άνθρωπος μπορεί να συνυπήρξε με τους δεινόσαυρους πριν 65 εκατομμύρια χρόνια ή ότι κάποια είδη από αυτούς επέζησαν μέχρι και πριν μερικές χιλιάδες χρόνια, ίσως, τότε που οι άνθρωποι πρωτοεξημέρωσαν τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου – ίσως, και πολύ πιο κοντά στα χρόνια μας, στα πρώτα χρόνια της γραπτής ιστορίας των ανθρώπων.

Πολλά πράγματα από το άγνωστο παρελθόν του ανθρώπου κρύβονται κάτω από την άμμο, κάτω από το χώμα, σκεπασμένα από παρθένα δάση, ή ακόμα και μέσα στις θάλασσες ή τις λίμνες, λες και η φύση αποφάσισε ότι έπρεπε να εξαφανίσει κάθε ίχνος από αυτό το παρελθόν της ανθρωπότητας. Ίσως, γιατί δεν έπρεπε να υπάρχουν φανερά σε αυτόν τον κύκλο ζωής που διανύουμε.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

What They Found in The Desert Shouldn’t Exist…

https://youtu.be/Q3bLlS9vTOo

diadrastika.com