Λίμνη Μαραθώνα. ΔΕΝ είναι Μόνο το Φράγμα. Ανακαλύψτε τα Μυστικά της

Λίμνη Μαραθώνα. ΔΕΝ είναι Μόνο το Φράγμα. Ανακαλύψτε τα Μυστικά της

Πόσες φορές δεν έχετε νιώσει την επιθυμία να αποδράσετε από την πολύβουη και αποπνικτική κάποιες στιγμές Αθήνα; Και άλλες πόσες δεν έχετε βάλει φραγμό στην επιθυμία σας λόγο έλλειψης χρημάτων η και χρόνου.

Και όμως αν θέλετε να αποδράσετε από την πόλη που μένετε και είστε κάτοικοι Αττικής ήρθε η ώρα να σας παρουσιασουμε έναν επίγειο παράδεισο σε απόσταση μόλις 35 χλμ από το κέντρο της πόλης των Αθηνών.

Μα θα μου πείτε το Φράγμα του Μαραθώνα το γνωρίζουν όλοι που είναι η πρωτοτυπία;

Αυτό ακριβώς θα σας παρουσιάσουμε σήμερα. Η λίμνη του Μαραθώνα δεν είναι μόνο το Φράγμα. Η λίμνη του Μαραθώνα διαθέτει έναν απίστευτο κρυμμένο παράδεισο που δεν σας περνάει από το μυαλό ότι μπορείς να συναντήσεις στην Αττική.

Ποτάμια, ριάκια, πλατάνια, Καστανιές, πέστροφες, κοπάδια ζώων και πολλά ακόμα στοιχεία που τα συναντάς στην λίμνη Πλαστήρα για παράδειγμα αλλα δεν φαντάζεσαι πως διαθέτει και η Αττική.

Στην άλλη πλευρά του φράγματος και ακριβώς πίσω από το Φράγμα συναντάμε στην βάση του φράγματος ένα καταπληκτικό αντίγραφο του ναού του θησαυρού των Αθηναίων που υπάρχει στους Δελφούς και στην συνέχεια ένα καταπληκτικό φαράγγι με πλούσια βλάστηση και πολλά αξιοθέατα της περιοχής όπως μεσαιωνικούς πύργους και αρχαιολογικά ευρήματα στα οποία είναι και πολύ πλούσια η περιοχή.

Τέλος λοιπόν οι δικαιολογίες αφήστε για λίγο την θαλπωρή του καναπέ σας και τα βαρετά καφέ και ανακαλύψτε την μοναδική ομορφιά της Λίμνης του Μαραθώνα.

Λίμνη Μαραθώνα. Ο παράδεισος της Αττικής απέχει μόνο 35χλμ από το κέντρο της Αθήνας. Up Drones

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Με πληροφορίες του Χρίστου Βασιλόπουλου από την Μηχανή του Χρόνου
Up Drones

AMP code