Μια Μεγάλη Έκπληξη από την Άκρη του Ηλιακού Συστήματος

Μια Μεγάλη Έκπληξη από την Άκρη του Ηλιακού Συστήματος

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλοί υποστηρίζουν ότι γνωρίζουμε πολλά περισσότερα για το διάστημα και το ηλιακό μας σύστημα, από τον ίδιο τον πλανήτη που ζούμε. Αυτό, φυσικά, αν και είναι μία υπερβολή, ωστόσο δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, αν σκεφτούμε πόσα γνωρίζουμε για έναν τόσο μακρινό κόσμο που φτάνει πολύ πέρα από τις άκρες του ηλιακού μας συστήματος.

Και τι γίνεται εκεί; Τι κρύβεται στην “γωνία” αυτή, τόσο μακριά από την δική μας μικρή κοσμική γειτονιά;

Επιστήμονες και αστρονόμοι έχουν παρατηρήσει πως κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει. Αυτό ολοένα επιβεβαιώνεται με διάφορους τρόπους, καθώς εκείνο που ουσιαστικά βλέπουν, μέσω των πανίσχυρων τηλεσκοπίων, είναι πως κάτι πάρα πολύ δυνατό βρίσκεται εκεί και επηρεάζει τους ακριανούς πλανήτες και σταδιακά, ίσως, θα μπορούσε να συμπαρασύρει και τους ήδη γνωστούς από την αρχαιότητα πλανήτες και, φυσικά, να επηρεάσει την Γη μας και κατά συνέπεια, την Φύση της και εμάς τους ανθρώπους.

Ήδη, μέσα από πολλούς εναλλακτικούς ερευνητές έχουμε την απάντηση. Μία απάντηση που χάνεται μέσα στην μυθολογία των Σουμερίων, αλλά που σύσωμη η επιστημονική κοινότητα δεν αποδέχεται. Αυτό, όμως, μόνο μέχρι πρότινος.

Οι αστρονόμοι, ακόμα και η ίδια η NASA, είναι σε θέση, έστω και επιφυλακτικά, να παραδεχτεί την ύπαρξη ενός τεράστιου πλανήτη, που αρκετοί ονομάζουν και “υπεργαία”, ενώ άλλοι “Νιμπίρου”.

Τα πράγματα αυτά αποκτούν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς νέα δεδομένα έρχονται κάθε φορά, φανερώνοντας μία μεγάλη έκπληξη από την άκρη του ηλιακού συστήματος να κρύβεται εκεί.

Αυτά και πολύ περισσότερα αναλύει με ένα αρκετά εκλαϊκευμένο τρόπο ο αφηγητής του ελληνικού καναλιού Lab of Datum από το YouTube, δίνοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος ώστε να καταλάβει με απλά λόγια, όσα πρέπει να ξέρει, τόσο από την εναλλακτική όσο και, κυρίως, από την επιστημονική πλευρά.

Παρακολουθείστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μια μεγάλη έκπληξη από την άκρη του ηλιακού συστήματος

diadrastika.com