Η Μεγάλη Πυραμίδα κατασκευάστηκε για να προκαλεί βροχή. Ανάλογη αρχαία τεχνολογία αναφέρει και ο Διόδωρος Σικελιώτης

Η Μεγάλη Πυραμίδα κατασκευάστηκε για να προκαλεί βροχή. Ανάλογη αρχαία τεχνολογία αναφέρει και ο Διόδωρος Σικελιώτης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι άποψη πολλών ότι η Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου, το μεγαλύτερο μνημείο στο Οροπέδιο της Γκίζας, αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου. Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί για να διατυπωθούν πάρα πολλές θεωρίες σχετικά. Όμως, σαν κι αυτή δεν έχετε ξανακούσει.

Είναι γνωστό, ότι οι σύγχρονοι επιστήμονες προσπαθούν να τροποποιήσουν τον καιρό και τα μετεωρολογικά φαινόμενα, να περιορίσουν την λεγόμενη “Κλιματική Αλλαγή” και, ίσως, αρκετοί να έχουν ακούσει ή διαβάσει κάπου, σύμφωνα με κάποιες ειδήσεις που κυκλοφόρησαν το 2011, ότι επιστήμονες “καλλιέργησαν” σύννεφα βροχής. Αυτό σίγουρα, δεν είναι ψευδοεπιστήμη. Στην πραγματικότητα είναι πολύ πραγματικό. Εξάλλου, λέγεται ότι και η NASA φτιάχνει τα δικά της σύννεφα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το βίντεο που ακολουθεί, υπάρχει ο ισχυρισμός, ότι αυτή η τεχνολογία βροχής, υπήρχε και στο παρελθόν, αλλά με διαφορετικές τεχνολογικές μεθόδους.

Ο Διόδωρος Σικελιώτης αναφέρει πως οι Τελχίνες από την Ρόδο «όποτε ήθελαν δημιουργούσαν σύννεφα, βροχές και χαλάζι και με τον ίδιο τρόπο προκαλούσαν και χιόνι, κι αυτά, μας λένε, τα έκαναν όπως και οι μάγοι [της Περσίας]».

Όπως καταλαβαίνουμε, η τροποποίηση του καιρού δεν είναι κάτι καινούργιο, ούτε κάτι που σκέφτηκαν οι σύγχρονοι ερευνητές και επιστήμονες.

Οι βασικές παρατηρήσεις της Μεγάλης Πυραμίδας, οι ακουστικές ιδιότητες που υπάρχουν σε αυτήν, η παραγωγή πιεζοηλεκτρικής ενέργειας και το γεγονός ότι θα μπορούσε να επικεντρωθεί στην ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, συνθέτουν ένα σκηνικό που ένας εναλλακτικός ερευνητής φυσικός θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι η Μεγάλη Πυραμίδα εστίαζε την ηλεκτρική ενέργεια στην ατμόσφαιρα με σκοπό να προκαλέσει βροχή.

Θα μπορούσε αυτή, να είναι μία ακόμα ιδιότητα που αποδίδεται στην Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου;

Θα μπορούσε ο αρχαίος λαός της Αιγύπτου να προσπαθεί να σπείρει σύννεφα βροχής για να σταματήσει την απερήμωση της Αιγύπτου, να ενθαρρύνει την ανάπτυξη των φυτών και να σώσει αποτελεσματικά τον πολιτισμό του;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μήπως ακόμα, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η διάβρωση της βροχής του περιβόλου της Σφίγγας, είναι κατά πολύ αρχαιότερη από όσο οι αρχαιολόγοι παραδέχονται;

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

The Great Pyramid of Egypt Rain Machine | Ancient Architects

diadrastika.com