Οι Μεγάλιθοι των Θεών. Γιατί Είναι Αδύνατο να τις Κατασκευάσουμε Ξανά Σήμερα (video)

[12/11/2018 - 14:01]

Οι Μεγάλιθοι των Θεών. Γιατί Είναι Αδύνατο να τις Κατασκευάσουμε Ξανά Σήμερα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δεν είναι μόνο οι Πυραμίδες της Αιγύπτου και ειδικότερα η Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπα που θεωρείται μία μεγαλιθική κατασκευή για την οποία ακόμη δεν έχουν βρεθεί λύσεις για το πως κατασκευάστηκε.

Υπάρχουν εκατοντάδες μεγαλιθικές κατασκευές σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη, ακόμα και υποθαλάσσιες, τις οποίες έχτισαν αρχαίοι πολιτισμοί, και οι οποίες προκαλούν τεράστια αλλά αναπάντητα ερωτηματικά για τον τρόπο οικοδόμησής τους.

Ο διάσημος ερευνητής Brian Forester που έχει ασχοληθεί και με τα επιμήκη κρανία που έχουν βρεθεί στο Παράκας και το Κούζκο, στο Περού, έχει ασχοληθεί, κυρίως, και με όλες αυτές τις μεγαλιθικές κατασκευές.

Οι αναλύσεις του για διαφορετικές αρχαίες δομές, σχήματα αλλά και διαμόρφωση προκαλούν πολύ σκέψη καθώς, όπως υποστηρίζει, είναι αδύνατο να έχουν γίνει με πρωτόγονα εργαλεία και μεθόδους.

Σχεδόν επιβάλλεται να συμφωνήσουμε ότι ακόμη και με την προηγμένη σύγχρονη τεχνολογία μας, είναι πολύ αμφίβολο αν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε να κατασκευάσουμε ένα ακριβές και πραγματικό αντίγραφο 100%, όλων αυτών των μυστηριωδών δομών που έχουν χτιστεί σε πιθανότατα άγνωστες χρονολογικές περιόδους΄.

Αυτά τα τεράστια πέτρινα μπλοκ είναι πολύ μεγάλα, πολύ βαριά και πολύ στερεά. Δεν είναι άδεια στο εσωτερικό τους είναι ιδιαίτερα συμπαγή και ζυγίζουν πολλούς τόνους μόνο το κάθε ένα από αυτά, όπως ο μεγάλιθος του Μπάαλμπεκ.

Η σημερινή τεχνολογία και τα μηχανήματά τους δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τέτοια απίστευτα βάρη και μεγέθη.

Για να οικοδομήσουμε, για παράδειγμα, μια αιγυπτιακή πυραμίδα η οποία όμως να ταιριάζει με κάθε τρόπο στο πρωτότυπο εκείνης του Χέοπα, όπως ονομάζεται, θα πρέπει να εφευρεθούν ολοκαίνουρια εργαλεία, μεταφορικά μέσα, μηχανές αλλά και μέθοδοι.

Σήμερα, στην χρονολογία που βρισκόμαστε, απλά δεν μπορούμε να το κάνουμε, επιμένει και ο Scott C. Waring, γνωστός ερευνητής UFO.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί με τον Brian Forester για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Baalbek In Lebanon: Megaliths Of The Gods Full Lecture

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ