Λέει ότι Βρήκε Μηχανισμό Αρχαίας Πόρτας στον Πλανήτη Άρη σε Φωτογραφία της NASA (video)

Λέει ότι Βρήκε Μηχανισμό Αρχαίας Πόρτας στον Πλανήτη Άρη σε Φωτογραφία της NASA

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα μηχανισμό ασφάλισης πόρτας στην επιφάνεια του Άρη, ισχυρίζεται ότι εντόπισε ένας ανεξάρτητος ερευνητής από το ArtAlienTV, κανάλι του YouTube.

Υποστηρίζει με εκπληκτικούς συσχετισμούς, ότι αυτό που βλέπετε στην επίσημη φωτογραφία της NASA δεν είναι κάτι τυχαίο, αλλά ότι αποτελεί μέρος μιας πόρτας ή κάποια άλλη έξυπνη δομή, η οποία ασφάλιζε κάποια πόρτα ή μεγάλου μεγέθους πύλη, σε κάποιο κτίριο.

Ισχυρίζεται, λοιπόν, ότι αν και το επίμαχο αντικείμενο είναι αρκετά διαβρωμένο, οι βίδες φαίνονται στα αριστερά αλλά και στο κέντρο αυτού του κομματιού το οποίο έχει μέγεθος περίπου  τεσσάρων ποδών, δηλαδή περίπου ενός μέτρου και 20 εκατοστών.

Αυτή η εικόνα στον κρατήρα Gale από το Curiosity Rover είναι αρκετά σαφής και έχει πολύ καλό φωτισμό για να εξαχθούν εξίσου καλά συμπεράσματα, σύμφωνα με την θεωρία του.

Δείχνει πολύ καλές λεπτομέρειες οι οποίες είναι πολύ δύσκολο να αμφισβητηθούν, όπως λέει.

Είναι πολύ πιθανό όλα αυτά που εξηγεί στο βίντεο παρακάτω να μην πείσουν αρκετούς. Αλλά ο σκοπός της ανάρτησης δεν είναι αυτός. Είναι να αξιολογήσετε το σκεπτικό και τα δεδομένα που παραθέτει στο βίντεο που ακολουθεί, καθώς, αν πράγματι υπάρχουν πιθανότητες να είναι αληθινά πολλά από τα ευρήματα που έχουν εντοπιστεί στον Άρη, τότε και αυτό, ίσως, να αποτελεί μία από τις εκπληκτικότερες ανακαλύψεις που έχουν γίνει ποτέ στον Κόκκινο Πλανήτη.

Μία εικόνα από τη Nasa μπορείτε να δείτε εδώ:
https://mars.nasa.gov/msl/multimedia/raw/?rawid=1280MR0060200020304305E01_DXXX&s=1280

Περισσότερες εικόνες για το ίδιο θέμα από τη NASA εδώ:
https://mars.nasa.gov/msl/multimedia/raw/?s=1280&camera=MAST_

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τι λέτε; Έχει πιθανότητες να είναι πράγματι ένας μηχανισμός ασφάλισης πόρτας;

Παρακολουθείστε το σκεπτικό, την ανάλυση και τις συγκρίσεις που κάνει για να εδραιώσει την θεωρία του ότι αυτό το αντικείμενο είναι ένας μηχανισμός αρχαίας πόρτας στον πλανήτη Άρη:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Mars Door Mechanism Found – Bolt Lock Structure – ArtAlienTV

diadrastika.com