Μυστηριώδες ΜΩΒ ΦΩΣ περιβάλλει τον Ουρανό των ΗΠΑ (video)

[06/11/2018 - 14:18]

Μυστηριώδες ΜΩΒ ΦΩΣ περιβάλλει τον Ουρανό των ΗΠΑ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αρχικά, κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι πρόκειται απλά για μια μεμονωμένη περίπτωση, αλλά το γεγονός ότι αυτό το μυστηριώδες μωβ φως εμφανίζεται όλο και περισσότερο στον ουρανό πάνω από τις ΗΠΑ, μοιάζει να είναι ένας λόγος ανησυχίας.

Όπως διαβάζουμε στο ufosightingshotspot, πληθαίνουν οι αναφορές γύρω από ένα παράξενα απόκοσμο πορφυρό ή μωβ φως στον ουρανό τις τελευταίες εβδομάδες. Και, δεν είναι μόνο οι αυτόπτες μάρτυρες, αλλά υπάρχουν και αρκετά βιντεάκια που το κατέγραψαν σε πολλά και διαφορετικά μέρη αλλά και σε διαφορετικές ημερομηνίες.

Ας δούμε μερικές περιπτώσεις:

13 Οκτωβρίου – Τοποθεσία: Ποταμός Cuyahoga, στο Οχάιο: «Βγήκα έξω για να βεβαιωθώ ότι δεν ήταν φως από τις λάμπες των δρόμων και παρατήρησα ότι ο ουρανός ήταν μωβ». Δείτε το VIDEO.

13 Οκτωβρίου – Τοποθεσία: Κλίβελαντ, Οχάιο -«Ήμουν στο βενζινάδικο όταν είδα αυτό το διαφορετικό χρώμα στον ουρανό που δεν έχουν δει ποτέ τα δικά μου μάτια». Δείτε το VIDEO.

26 Οκτωβρίου – Τοποθεσία: Dayton, Οχάιο – «Απλά κατέγραψα αυτό στο δρόμο μου για τη δουλειά. Είδα ένα λαμπερό φως στην εθνική οδό. Φαινόταν σαν να ήταν πάνω από τα σύννεφα και όχι κάτω από αυτά. Και ήταν ακίνητο. Παράξενο, αλλά σκέφτηκα, φίλοι μου, ότι θα σας αρέσει. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε και εγώ μπορεί να είμαι ένας τρελό, αλλά τέλος πάντων». Δείτε το VIDEO.

27 Οκτωβρίου – Τοποθεσία: Κλίβελαντ, Οχάιο – Μια μέρα αργότερα ένα άλλο άτομο είδε το μωβ φως στον ουρανό και είπε «Βλέπω αυτά τα παράξενα μωβ χρώματα στα σύννεφα. Χμμμ, τι μπορεί να τα προκαλεί;» Δείτε το VIDEO.

31 Οκτωβρίου – Τοποθεσία Bellevue, WA – Ο μάρτυρας είπε «Οι περισσότεροι άνθρωποι το έχουν δει αυτό, και δεν προέρχεται από τους ουρανοξύστες, ούτε από οποιαδήποτε άλλα κτίρια». Δείτε το VIDEO.

4 Νοεμβρίου – Τοποθεσία: Wisconsin -» Δεν είχα δει ποτέ τον ουρανό έτσι, πριν.  Απλά οδηγούσα πίσω στο σπίτι και να, ήταν εκεί» Δείτε το VIDEO:

He had never seen the sky like this before – Just driving home and there it was!

Είναι δύσκολο να πούμε τι συμβαίνει με αυτό το μωβ φως σε τόσες περιοχές και σε διαφορετικές αλλά κοντινές ημερομηνίες. Τι το προκαλεί;

Το μόνο βέβαιο είναι ότι κάτι συμβαίνει στην ατμόσφαιρα το οποίο δεν γνωρίζουμε και καμία επίσημη αρχή δεν φαίνεται να διατεθειμένη να μας πει – ίσως γιατί δεν ξέρουν – αν, βέβαια, το διερευνούν.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ