Εκπέμπει Μοβ Ιώδες Φως και Τρομοκρατεί τους Πολίτες (video)

[20/11/2018 - 10:17]

Εκπέμπει Μοβ Ιώδες Φως και Τρομοκρατεί τους Πολίτες

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που είχαμε αναφερθεί σε ένα μυστηριώδες μοβ φως που περιβάλλει τον Ουρανό των ΗΠΑ. Τώρα, μία κάτοικος του Greensboro, της Βόρειας Καρολίνας, λέει ότι έχει στα χέρια της φωτογραφίες που δείχνουν τι το προκαλεί.

Υποστηρίζει ότι στις 10 Οκτωβρίου 2018, επέστρεψε στο διαμέρισμά της από την εργασία της και είδε δύο άλλους ενοίκους που κοιτούσαν τον ουρανό. Κοίταξε κι εκείνη ψηλά και παρατήρησε ένα τριγωνικό ιώδες φως και έπειτα ένα άγνωστο κυκλικό αντικείμενο, το οποίο εξέπεμπε αυτό το περίεργο φως.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να αναρωτηθεί εάν έβλεπε πραγματικά ένα UFO. Αποφάσισε να καλέσει τον γείτονά της, ο οποίος, κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο, επιβεβαίωσε και αυτός ότι κάτι στον ουρανό εκπέμπει ένα μυστηριώδες ιώδες φως και της πρότεινε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες, κάτι το οποίο έκανε.

Το αντικείμενο ήταν ακόμα εκεί και φαινόταν να έχει καταλάβει ένα τεράστιο μέρος του ουρανού, μέχρι που άρχισε να αναβοσβήνει ώσπου χάθηκε.

Άραγε, ποιά μπορεί να είναι η πηγή που προκαλεί το μυστηριώδες μοβ φως το οποίο προκαλεί εκπλήξεις στους κατοίκους, αλλά προφανώς τους τρομοκρατεί με την απόκοσμη παρουσία του;

Παρακολουθείστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Could THIS be this the answer to the mysterious purple lights in the sky?

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ