Εκπέμπει Μοβ Ιώδες Φως και Τρομοκρατεί τους Πολίτες (video)

Εκπέμπει Μοβ Ιώδες Φως και Τρομοκρατεί τους Πολίτες

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που είχαμε αναφερθεί σε ένα μυστηριώδες μοβ φως που περιβάλλει τον Ουρανό των ΗΠΑ. Τώρα, μία κάτοικος του Greensboro, της Βόρειας Καρολίνας, λέει ότι έχει στα χέρια της φωτογραφίες που δείχνουν τι το προκαλεί.

Υποστηρίζει ότι στις 10 Οκτωβρίου 2018, επέστρεψε στο διαμέρισμά της από την εργασία της και είδε δύο άλλους ενοίκους που κοιτούσαν τον ουρανό. Κοίταξε κι εκείνη ψηλά και παρατήρησε ένα τριγωνικό ιώδες φως και έπειτα ένα άγνωστο κυκλικό αντικείμενο, το οποίο εξέπεμπε αυτό το περίεργο φως.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να αναρωτηθεί εάν έβλεπε πραγματικά ένα UFO. Αποφάσισε να καλέσει τον γείτονά της, ο οποίος, κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο, επιβεβαίωσε και αυτός ότι κάτι στον ουρανό εκπέμπει ένα μυστηριώδες ιώδες φως και της πρότεινε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες, κάτι το οποίο έκανε.

Το αντικείμενο ήταν ακόμα εκεί και φαινόταν να έχει καταλάβει ένα τεράστιο μέρος του ουρανού, μέχρι που άρχισε να αναβοσβήνει ώσπου χάθηκε.

Άραγε, ποιά μπορεί να είναι η πηγή που προκαλεί το μυστηριώδες μοβ φως το οποίο προκαλεί εκπλήξεις στους κατοίκους, αλλά προφανώς τους τρομοκρατεί με την απόκοσμη παρουσία του;

Παρακολουθείστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Could THIS be this the answer to the mysterious purple lights in the sky?

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

https://youtu.be/-2OhSKeZUdU

diadrastika.com