Τα «Αυγά» της Μούμιας Josefina στη Nazca ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ

Τα «Αυγά» της Μούμιας Josefina στη Nazca ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στις 19 Νοεμβρίου 2018, έγινε η παρουσίαση των επιστημονικών αποτελεσμάτων της ανάλυσης για τις μούμιες της Nazca που θεωρούνται ότι μπορεί να έχουν εξωγήινο DNA και προέλευση. Τα αποτελέσματα, όπως αυτά παρουσιάστηκαν είναι περισσότερο από εκπληκτικά.

Όπως αναφέρει το segnidalcielo.it, η εκδήλωση, η οποία διήρκεσε περισσότερο από 4 ώρες και 45 λεπτά, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδρίων της Δημοκρατίας του Περού, με επικεφαλής τον Περουβιανό βουλευτή Armando Villanueva Mercado.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής, το περουβιανό Υπουργείο Πολιτισμού προσκλήθηκε επίσης στην παρουσίαση, στην οποία αργότερα δεν συμμετείχε. Παρόντες ήταν και  παρακολούθησαν αρκετοί ακαδημαϊκοί επισκέπτες, όπως και πανεπιστήμια από το Περού με εκπροσώπους των αρχαιολογικών σχολών τους.

Στο συνέδριο συμμετείχαν και διάφοροι επιστήμονες που έχουν αναλύσει τις περίφημες μούμιες της Nazca, οι οποίες παρουσιάζουν ανωμαλίες, ειδικά οι μικρότερες με ύψος 60 cm, οι οποίες είναι εντελώς διαφορετικές από κάθε άνθρωπο.

Κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων, δόθηκαν πολλές συγκλονιστικές πληροφορίες που αφορούν το DNA και την ανατομία από αυτές τις μούμιες που βρέθηκαν στην πεδιάδα της Nazca και άρχισαν να γίνονται γνωστές ήδη από τα μέσα του 2017.

Ακολουθεί μια περιεκτική περίληψη αυτών των πληροφοριών:

Τα «Αυγά» της Μούμιας Josefina στη Nazca ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ

1) Τα αποτελέσματα του DNA επιβεβαιώνουν ότι τα δείγματα δεν έχουν άμεση σχέση με οποιοδήποτε οργανισμό παρόμοιο με ένα ζώο γνωστό ή περιγραφόμενο μέχρι σήμερα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

2) Η ανάλυση των αποτελεσμάτων με Άνθρακα 14 δείχνουν ότι υπάρχει μια κατά προσέγγιση περίοδο χρονολόγησης, η οποία δείχνει μία κατά πολύ διαφορετική ταξινομική προέλευση από εκείνη που είναι γνωστή ή που περιγράφεται στα επίγεια είδη που έχουν ήδη μελετηθεί και αναφερθεί από την επιστήμη.

3) Τα οστά στις μούμιες είναι κενά στο εσωτερικό τους, όπως αυτά των πουλιών, αλλά πολύ δύσκαμπτα, όπως αυτά μερικών δεινοσαύρων. Υπάρχει επίσης μια φυσική φθορά μεταξύ του συνόλου των αρθρώσεων και των οστών.

4) Μελέτες με 3D MRI και CT με 3D αναπαραστάσεις των σαρώσεων σε τρεις διαστάσεις, εντόπισαν την οστεώδη ανατομία, καθώς και ωοειδείς δομές (4 αυγά βρέθηκαν μέσα σε μία από τις μούμιες των 60 cm), την ανατομία του δέρματος, το λίπος, τους μύες, τα αιμοφόρα αγγεία, τη στοματική κοιλότητα, (μύες, τένοντες, συνδέσμους και χόνδρο). Όλα μαζί αποδεικνύουν την αυθεντικότητα και την λειτουργία των οργάνων.

(5) Όλα τα δεδομένα που συλλέχθηκαν δείχνουν πως τουλάχιστον μία μούμια (όπως η επιλεγόμενη Josefina) είναι ένα νέο ή άγνωστο είδος, με μια βιολογική προέλευση μοναδική και με εντελώς διαφορετική εξελικτική δομή από εκείνη που είναι γνωστή στο ανθρώπινο είδος ή σε οποιαδήποτε άλλο οργανισμό.

Τα εξωγήινα αυγά της Josefina

Τα «Αυγά» της Μούμιας Josefina στη Nazca ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ

Όπως αναφέρθηκε από τον Fernando Correa της tercerMilenio TV, ένα από τα αυγά της μούμιας Josefina δείχνει ένα έμβρυο στο εσωτερικό του που ισοδυναμεί με οκτώ εβδομάδες κύησης.

Η ανακάλυψη έγινε από τον Ρώσο επιστήμονα Dimitri Galetki που παρουσίασε με τις τελευταίες γενιές τρισδιάστατων εικόνων, δείχνοντας ότι τα τρία ορατά αυγά είναι σε διαφορετικά μεγέθη, επειδή βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια σχηματισμού.

Τα «Αυγά» της Μούμιας Josefina στη Nazca ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ

Στο τέλος της παρουσίασης κάποιοι αρχαιολόγοι παραπονέθηκαν ότι δεν συμμετείχαν στις εξετάσεις που έγιναν στις μούμιες και έτσι διατηρούν πολλές αμφιβολίες για την αυθεντικότητα των αποτελεσμάτων

Ωστόσο, όταν ο γνωστός ερευνητής Jaime Maussan ρωτήθηκε σχετικά, μετά το τέλος της παρουσίασης του συνεδρίου, δήλωσε ότι από την αρχή είχαν σταλεί προσκλήσεις σε πολλά επιστημονικά ιδρύματα του Περού για την παρακολούθηση της ανάλυσης, αλλά αρνήθηκαν, όπως και πολλοί άλλοι φορείς.

Αν αναρωτιέστε για ποιο λόγο αρνήθηκαν να συμμετέχουν, τότε, μία πολύ πιθανή απάντηση θα μπορούσε να είναι πως, αν πράγματι τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις είναι αυτά που ισχυρίζονται οι ερευνητές, τότε όλοι οι επίσημοι φορείς θα έπρεπε να παραδεχτούν παγκόσμια ότι οι συγκεκριμένες μούμιες της Nazca δεν έχουν ανθρώπινη προέλευση.

Στην συνέχεια ακολουθούν δύο videos από την παρουσίαση του Συνεδρίου καθώς μεταδόθηκε ζωντανά από την TercerMilenio TV και την UNAM TV.

Momias de Nazca “Los Resultados”

Momias de Nazca “Los Resultados” Conferencia de prensa

diadrastika.com