Επιβίωση: Πως Μπορείς να Πιεις Θαλασσινό Νερό (video)

Επιβίωση: Πως Μπορείς να Πιεις Θαλασσινό Νερό

Είναι ασφαλές να πιεις θαλασσινό νερό; Και πως γίνεται πόσιμο; Εδώ θα μάθουμε όλα τα μυστικά της επιβίωσης! Σιγουρευτείτε πως θα παρακολουθήσετε όλο το βίντεο έως το τέλος!

Σε αυτό το βίντεο με θέμα την αφαλάτωση του θαλασσινού νερού σε πόσιμο, θα δούμε δυο διαφορετικούς τρόπου και θα μάθουμε όλα τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζουμε! Δεν είναι κακό να αποκτήσουμε κάποιες γνώσεις και δεν γνωρίζουμε που μπορεί να τις χρειαστούμε κάποτε στο μέλλον!

Οι τεχνικές επιβίωσης είναι εύκολες να τις μάθουμε και να τις θυμόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή. Να θυμόσαστε πως ζούμε μονάχα μια φορά!

Ελπίζουμε να το απολαύσετε τόσο πολύ όσο το απόλαυσα και εγώ φτιάχνοντάς το. Είμαι πολύ υπερήφανος που μπορώ να παρουσιάζω μια τέτοια σειρά με τεχικές Μάχης και Επιβίωσης γιατί στόχος μου είναι όλοι οι άνθρωποι να έχουν τουλάχιστον κάποιες βασικές γνώσεις και να είναι προετοιμασμένοι για σχεδόν τα πάντα!

Αν σας αρέσει η προσπάθειά μας και θέλετε να δείτε κι άλλα βίντεο Μάχης και Επιβίωσης σας παρακαλούμε πολύ κάντε Εγγραφή στο κανάλι μας και ενεργοποιήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα καινούριο βίντεο.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ | ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Get Ready Paros

Πηγή βίντεο: Μανώλης Κρητικός από
την Ακαδημία Μάχης Επιβίωσης Get Ready
thesecretrealtruth

loading...