Ψαράδες Βιντεοσκοπούν το Πιο Περίεργο Πράγμα στη Μέση του Ωκεανού (video)

Ψαράδες Βιντεοσκοπούν το Πιο Περίεργο Πράγμα στη Μέση του Ωκεανού

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δεν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο. Αυτό που κατέγραψαν ψαράδες κάπου στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού είναι πολύ “τρελό” ενώ υπάρχει και πολύ μεγάλη “δραστηριότητα”.

Όπως αναφέρεται στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, ψαράδες είδαν και κατέγραψαν κάτι που δεν είναι πολύ εύκολο να εξηγηθεί.

Μοιάζει με πυρκαγιά στον ορίζοντα, αλλά μπορεί να είναι και κάποιο είδος ενέργειας που αναδύεται μέσα από την θάλασσα. Εξωγήινη δραστηριότητα;

Στην πορεία του βίντεο θα δείτε αριστερά στην επιφάνεια της θάλασσας ένα μακρόστενο αντικείμενο, ενώ στα σύννεφα επίσης θα δείτε κάτι παρόμοιο. Δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο αν πρόκειται για ένα πλοίο ή για κάποιο αεροπλάνο ή “κάτι” άλλο.

Ωστόσο, η χρονική στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτές οι “δραστηριότητες”, την ίδια στιγμή, σε ένα μόνο στιγμιότυπο, κάνουν το βίντεο πολύ τρελό “φουντώνοντας” διάφορες θεωρίες.

Πάντως, αρκετοί χρήστες που είδαν το βίντεο υποστηρίζουν ότι η “πυρκαγιά” θα μπορούσε να είναι ο ήλιος. Μάλιστα, ένας που αυτοαναφέρεται ως ναυτικός, λέει ότι το έχει δει πολλές φορές να συμβαίνει. Είναι ο Ήλιος, υποστηρίζει. Όταν ο ήλιος χτυπά τον ορίζοντα και το φως αντανακλάται, όπως στο νερό, τότε, στα μάτια μας, συμβαίνουν κάποια τρελά πράγματα.

Επιπλέον, η χαμηλή ποιότητα του βίντεο “προσθέτει” σε αυτή την παραμόρφωση και κάνει το φαινόμενο να φαίνεται ακόμα πιο ζωντανό και παράξενο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί με το περιστατικό που συνέβη στις 19 Νοεμβρίου:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Fisherman films the weirdest thing in the middle of the Pacific ocean November 19 (Disclose Screen)

diadrastika.com