Οι Αποδείξεις Είναι Μπροστά στα Μάτια μας. Οι Πυραμίδες Χτίστηκαν από Εξωγήινους

Οι Αποδείξεις Είναι Μπροστά στα Μάτια μας. Οι Πυραμίδες Χτίστηκαν από Εξωγήινους

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου στην Γκίζα, κατασκευάστηκε με τη χρήση «προηγμένης υψηλής τεχνολογίας» και τα στοιχεία είναι εκεί για να τα δουν όλοι, σύμφωνα με ένα παράξενο ντοκιμαντέρ.

Σύμφωνα με την βρετανική express.co.uk, τα αιγυπτιακά μνημεία θα μπορούσαν να συναγωνίζονται στις μέρες μας το μεγαλείο των πιο σύγχρονων κτιρίων του πλανήτη μας αν και έχουν κατακτήσει την ανθρωπότητα εδώ και πολλούς αιώνες.

Οι δομές αυτές που αποτελούν ορόσημα, έχουν συνδεθεί με θεότητες ήδη από τους αρχαίους χρόνους και η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας θεωρείται ευρέως ως ένα από τα πιο απίστευτα επιτεύγματα της ανθρωπότητας.

Θεωρητικά πιστεύετε ότι αυτές οι κατασκευές ανεγέρθηκαν από έναν πολιτισμό που δεν γνώριζε τον τροχό και ήταν τεχνολογικά περιορισμένος, σε σύγκριση με τα σύγχρονα πρότυπα.

Στο ντοκιμαντέρ της Netflix με την ονομασία “The Pyramid Code”, ερευνητές και συνωμοσιογράφοι εξετάζουν την πιθανότητα ότι οι πυραμίδες της Αιγύπτου μπορεί να “χτίστηκαν με υψηλή τεχνολογία”.

Παράλληλα το ντοκιμαντέρ μας εξηγεί ότι διδασκόμαστε να πιστεύουμε ότι είμαστε Μόνο Εμείς, αυτοί με τη γνώση υψηλής τεχνολογίας, κάτι που οι αρχαίοι Αιγύπτιοι δεν θα μπορούσαν ενδεχομένως να είχαν.

Η Dr. Carmen Boulter, PHD, ισχυρίζεται:

Εφόσον πιστεύουμε ότι οι αρχαίοι δεν ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσουν υψηλή τεχνολογία, τότε δεν την ψάχνουμε (να την εντοπίσουμε).

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Και όμως, τα στοιχεία είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια μας.

Διαβάστε επίσης: Εξωγήινοι Έχτισαν την Μεγάλη Πυραμίδα και Άφησαν ΑΥΤΟ ως Απόδειξη

Άραγε, ο αρχαίος πολιτισμός που οικοδόμησε την Μεγάλη Πυραμίδα, διέθετε κάποιο είδος υπερσύγχρονης τεχνολογίας την οποία οι σημερινοί αρχαιολόγοι αρνούνται ότι διέθεταν;

Είναι πιθανό να δέχτηκε τεχνολογική βοήθεια από έναν ανώτερο και αστρικό πολιτισμό, ή μήπως αυτοί οι εξωγήινοι κατασκεύασαν την μεγαλιθική δομή για δικούς τους λόγους;

Η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας εκτιμάται ότι έχει περίπου 2.300.000 μεγαλιθικά μπλοκ που ζυγίζουν από 2 έως 30 τόνους ο καθένα ενώ υπάρχουν ακόμη και ελάχιστα τεμάχια που ζυγίζουν πάνω από 50 τόνους.

Η πυραμίδα αποτελείται από 144.000 πέτρες εξωτερικού περιβλήματος και πιστεύεται ότι όλες αυτές ήταν εξαιρετικά γυαλισμένες και επίπεδες με ακρίβεια 1/100 της ίντσας (περίπου 2.5 εκ.) και πάχους περίπου 100 ιντσών (περίπου 2,5 μέτρων) και βάρους περίπου 15 τόνων το καθένα.

Τα στοιχεία της προηγμένης γνώσης μπορούν να βρεθούν στην Πυραμίδα της Γκίζας καθώς τα κέντρα των τεσσάρων πλευρών είναι χαραγμένα με ένα εξαιρετικό βαθμό ακρίβειας, σχηματίζοντας μία μοναδική οκτάπλευρη πυραμίδα.

diadrastika.com