Δείτε πως η Πυρκαγιά Καίει Επιλεκτικά τα Σπίτια στην Φλόριντα (video)

[15/11/2018 - 14:43]

Δείτε πως η Πυρκαγιά Καίει Επιλεκτικά τα Σπίτια στην Φλόριντα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αυτές οι φωτιές στην Καλιφόρνια, για πολλούς αποτελούν μεγάλο μυστήριο, για άλλους ένα φυσικό αλλά ανεξέλεγκτο φαινόμενο, για άλλους τιμωρία από το Θεό και για άλλους γίνετε ένα καλό πεδίο σύνταξης πολλών συνωμοσιών.

Τι από όλα αυτά συμβαίνει;  Ή αν συμβαίνει και κάτι άλλο, ίσως, δεν θα μάθουμε ποτέ. Ωστόσο, αυτές οι πυρκαγιές μαίνονται και εξαπλώνονται αφήνοντας στάχτες πίσω τους και νεκρούς.

Όμως, μερικές φορές είναι να αναρωτιέται κανείς, καθώς αυτές οι θεωρίες συνωμοσίες σου βάζουν ιδέες απαντώντας εκεί που οι επίσημες αρχές δεν μπορούν, ή προσδιορίζουν πιθανότητες που οι αρχές δεν δέχονται, αλλά δεν δίνουν και ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Πως γίνετε να καίγονται και να λιώνουν αυτοκίνητα, αλλά ένα μέτρο πιο πέρα να μην έχει καεί τίποτα; Πως γίνεται χόρτα να καίγονται και μισό μέτρο δίπλα να είναι ζωντανά, ούτε καν μαραμένα από τους 1000 βαθμούς θερμοκρασίας;

Άραγε, πως μπορεί να γίνονται όλα αυτά και άλλα πολύ περισσότερα; Οι συνωμοσιογράφοι υποστηρίζουν τα δικά τους: Με δυο λόγια, ότι όλα είναι στημένα και κάποιου τα κάνουν επίτηδες με διάφορα τεχνολογικά κόλπα, για πολλούς και διάφορους τρόπους.

Και κάθεσαι και σκέφτεσαι και λες, όλοι αυτοί οι συνωμοσιογράφοι κάνουν ότι μπορούν για να τρελάνουν και αποπροσανατολίσουν τον κόσμο με ένα κάρο fake news και άλλες ψευτιές.

Και μετά βλέπεις ένα βίντεο όπως το παρακάτω και αναρωτιέσαι πως γίνεται στο πέρασμά της μία πυρκαγιά να αφήνει τόπους-τόπους άκαφτους, λες και κάποια μοίρα έχει επιλέξει αυτά τα σπίτια να μην καούν…

Και κάπου εκεί, δεν έχεις απαντήσεις…

Παρακολουθείστε το βίντεο που είδαμε στο thesecretrealtruth

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ