Στην ΣΑΜΟ Έζησαν ένα Μυστηριώδες αλλά Εντυπωσιακό Φαινόμενο (video)

Στην ΣΑΜΟ Έζησαν ένα Μυστηριώδες αλλά Εντυπωσιακό Φαινόμενο

Γράφει και επιμελείται ο Σπύρος Μακρής

Κάποια φαινόμενα είναι εκπληκτικά όμορφα και μαγευτικά. Μερικές φορές, όμως, σε βάζουν σε ένα παράδοξο δρόμο να αναρωτηθείς, ειδικά όταν ορισμένες περιπτώσεις μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά δεν έχουν εξήγηση.

Δεν είναι πολύς καιρός που ένα μυστηριώδες μοβ φως εμφανίστηκε στον Ουρανό των ΗΠΑ, προκαλώντας πολλές απορίες στους κατοίκους των περιοχών που τα είδαν, καθώς δεν φαινόταν να υπήρχε κάποια εξήγηση.

Πριν λίγες μέρες, μία κάτοικος του Greensboro, ισχυρίστηκε ότι έχει φωτογραφίες πως εκείνο το μοβ χρώμα εκπεμπόταν από κάποιο ΑΤΙΑ.

Αν αναρωτιέστε τι σχέση έχουν όλα αυτά με το εντυπωσιακό φαινόμενο στην Σάμο, θα δείτε πως ένα κοινό χαρακτηριστικό που έχουν, είναι αυτό το μοβ χρώμα -από κει και πέρα, ίσως, να μην υπάρχει κάποιος κοινός παρονομαστής.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr,

μετά την καταιγίδα που ξέσπασε την Κυριακή, ένα εντυπωσιακό φαινόμενο συνέβη χτες (22/11) τα ξημερώματα πάνω από τον ουρανό της Σάμου.

Συγκεκριμένα, ενώ το φεγγάρι έλαμπε σε έναστρο ουρανό, ξαφνικά ξέσπασαν φωτίζοντας έτσι τον ουρανό.

Ωστόσο, ο συνδυασμός των αστραπών σε συνδυασμό με την πανσέληνο είχαν ως αποτέλεσμα να κάνουν μοβ τον ουρανό της Σάμου, δημιουργώντας ένα υπέροχο θέαμα που κατέγραψε η κάμερα του κ. Θράβαλου.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεο που ακολουθεί:

Μετά την καταιγίδα της Κυριακής, σήμερα τα ξημερώματα η φύση ζωγράφισε και πάλι πάνω από τον ουρανό της Σάμου.

Ενώ το φεγγάρι έλαμπε σε έναστρο ουρανό, σε πλήρη συμφωνία με τις προγνώσεις, καταιγίδες ξέσπασαν ξαφνικά καθώς το κέντρο του χαμηλού κατευθυνόταν προς το Βόρειο Αιγαίο.

Οι συνεχείς αστραπές που φώτιζαν το εσωτερικό τους, σκιαγραφούσαν με μοναδικό τρόπο τη δομή τους και δημιουργούσαν ένα υπέροχο θέαμα.

Ο συνεργάτης μας Μανώλης Θράβαλος κατέγραψε και μοιράζεται μαζί μας τις εικόνες αυτές στο παρακάτω timelapse.

“Αν ξέρεις ότι η νύχτα μπορεί να κρύβει τόση ομορφιά, πώς να κοιμηθείς μετά…”

Δείτε παρακάτω το μαγευτικό timelapse βίντεο:

Καταιγίδες υπό το φως του φεγγαριού στη Σάμο

diadrastika.com

loading...