Συντάραξε Ολόκληρο το Νησί Αλλά ΔΕΝ Ήταν Σεισμός (video)

Συντάραξε Ολόκληρο το Νησί Αλλά ΔΕΝ Ήταν Σεισμός

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η συμπεριφορά του πλανήτη μας το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι λίγο αλλόκοτη και όσο περνάει ο καιρός φαίνεται ότι τα πράγματα χειροτερεύουν.

Μυστηριώδη αντικείμενα πέφτουν από τον ουρανό και κάνουν ζημιές σε αυτοκίνητα. Οι ιδιοκτήτες τους υπέθεσαν ότι θα μπορούσε να είναι κομμάτια από μετεωρίτες, αλλά ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν.

Κάπως έτσι ξεκινάει το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, με συνεντεύξεις από μάρτυρες που έπαθαν ζημιές τα αυτοκίνητά τους. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Θόρυβοι σαν εκρήξεις που έρχονται από το πουθενά και ταράζουν ολόκληρο το νησί μαζί και την ψυχολογία των κατοίκων, αλλά με κάποιους να κάνουν λόγο για κάποιο υπερηχητικό που έσπασε το φράγμα του ήχου, που όμως καμία επίσημη αρχή δεν επιβεβαίωσε. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στην χώρα μας. Αλλά σεισμός δεν υπάρχει.

Τεράστια κύματα κινούνται και λειτουργούν με τόσο ισχυρό και παντοδύναμο τρόπο που είναι σαν σείουν την ξηρά, όπως θα έκανε ένα σεισμός. Αλλά κανένας σεισμός δεν υπάρχει. Ωστόσο καταγράφονται δονήσεις στους σεισμογράφους από αυτές τις βίαιες καταιγίδες και τα γιγαντιαία κύματα.

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο John Cassidy, ένας σεισμολόγος στο Τμήμα Φυσικών Πόρων του Καναδά, “το νησί σείστηκε”, αναφερόμενος στο νησί Newfoundland που κυριολεκτικά κουνήθηκε αλλά όχι από σεισμό στην ξηρά, αλλά από τα γιγάντια κύματα.

Απίθανα, ανεξήγητα και πολύ επικίνδυνα πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο μας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Στην συνέχεια του βίντεο που ακολουθεί, γίνεται λόγος για μία παράξενη θέαση από άγνωστο αντικείμενο που φαίνεται να έχει τριγωνικό σχήμα, αλλά θα μπορούσε να είναι κάποιο από τα λεγόμενα μυστικά αεροσκάφη κάποιου απόρρητου προγράμματος.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να καταλάβετε και να μάθετε περισσότερα από αυτά που περιγράψαμε.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

“It Shook the ENTIRE Island” – WHAT Changed On Earth?

diadrastika.com