Τι Κρύβει η Τεράστια Καταπακτή που Εντοπίστηκε στην Ανταρκτική; (video)

[18/11/2018 - 09:25]

Τι Κρύβει η Τεράστια Καταπακτή που Εντοπίστηκε στην Ανταρκτική;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δομές και περίεργα ευρήματα που, κατά καιρούς, εντοπίζονται στην Ανταρκτική, προσθέτουν στην παγωμένη ήπειρο κάθε φορά και ένα ακόμα μυστήριο.

Αυτή τη φορά, το UFOmania – The truth is out there κανάλι του YouTube εντόπισε κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο και σκοτεινό.

Πρόκειται για μία δομή η οποία φαίνεται να έχει σχήμα ορθογώνιου παραλληλόγραμμου με μήκη πλευρών 16 Χ 9 μέτρα, σύμφωνα με τα εργαλεία που δίνει το Google Earth για σχετικές μετρήσεις.

Όπως μπορείτε να δείτε, το περίεργο εύρημα είναι σκοτεινό και δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για μία τεράστια είσοδο ή καταπακτή που οδηγεί κάπου κάτω από την επιφάνεια.

Είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό γεωλογικό φαινόμενο;

Το έφτιαξαν κάποιοι και αν ναι, ποιοί; Με ποιο σκοπό; Είναι μία σύγχρονη δομή ή μία αρχαία κατασκευή; Οδηγεί κάπου; Και αν ναι, τι κρύβει στο εσωτερικό της;.

Οι συντεταγμένες δίνονται μέσα στο βίντεο αλλά και στην φωτογραφία επάνω, οπότε ο καθένας μπορεί, αν θέλει, να εξερευνήσει ο ίδιος την περιοχή και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Παρακολουθείστε το βίντεο όπου σας κάνει μία πρώτη περιήγηση ώστε να έχετε μία σαφή εικόνα της μυστηριώδους δομής:

Perfect Rectangular entrance to an underground base found in Antarctica

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ