Καταγράφηκε στην Καταιγίδα και Έχει Προκαλέσει Αναστάτωση σε Χρήστες και ΜΜΕ (video)

[28/11/2018 - 08:33]

Καταγράφηκε στην Καταιγίδα και Έχει Προκαλέσει Αναστάτωση σε Χρήστες και ΜΜΕ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μεγάλη αναταραχή έχει προκαλέσει ένα περίεργο αντικείμενο που καταγράφηκε κατά την διάρκεια μία καταιγίδας, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις τόσο ανάμεσα στους χρήστες και  στα social media, όσο και σε μεγάλα ειδησιογραφικά sites παγκόσμιας εμβέλειας και, φυσικά, ανάμεσα στους κύκλους των συνωμοσιογράφων.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk το βίντεο ανέβηκε αρχικά από τον Allan Diablo και στη συνέχεια «αναλύθηκε» από το κανάλι UFO Today του YouTube και μας δείχνει ένα ακαθόριστα «τριγωνικό αντικείμενο» να αιωρείται στον ουρανό καθώς φαίνεται να βρίσκεται ανάμεσα από κεραυνούς ή/και να πλήττεται από αυτούς, αλλά χωρίς να παθαίνει κάτι.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του καναλιού:

Δείχνει σαφώς ένα τριγωνικό αντικείμενο που επιπλέει στον ουρανό κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης καταιγίδας.

Φαίνεται ότι αυτά τα μυστηριώδη αντικείμενα τροφοδοτούνται από κεραυνούς 200.000 αμπέρ για να φορτώσουν τις διαγαλαξιακές τους μπαταρίες.

Θα μπορούσε να είναι έτσι τα πράγματα; Μπορεί αυτό το άγνωστο αντικείμενο να είναι κάποιο είδος εξωγήινου διαστημοπλοίου, που «τροφοδοτείται» από την ενέργεια που δημιουργείται από τους κεραυνούς;

Παρά την αξίωση αυτή, φυσικά, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο- γι’ αυτό άλλωστε τέτοιου είδους υποθέσεις ή εκτιμήσεις ονομάζονται «θεωρίε». Μα, κι αν δεν συμβαίνει αυτό που πιστεύει το κανάλι, τότε, ποιός μπορεί να εξηγήσει τι είναι το αντικείμενο;

Οι σκεπτικιστές και άλλοι χρήστες έχουν προτείνει ότι θα μπορούσε απλώς να είναι μια οπτική ψευδαίσθηση ή ίσως απλά ένα χάσμα στα σύννεφα. Αλλά ούτε και για αυτό υπάρχει κάποια απόδειξη.

Άλλοι έχουν προτείνει ότι το αντικείμενο είναι στην πραγματικότητα ένα είδος κορυφαίου μυστικού αεροσκάφους των ΗΠΑ, που αναφέρεται ως TR-3B, αλλά καμία επίσημη αρχή δεν φαίνεται να παραδέχεται την ύπαρξή του, τουλάχιστον, όχι όπως την θέλουν μερικοί.

Στο θέμα έχουν αναφερθεί και η dailystar.co.uk, και η mirror.co.uk καθώς και άλλα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Έτσι, καταλήγουμε ότι οι εκτιμήσεις που μπορεί να γίνουν είναι καθαρά προσωπικές, αφού κανείς δεν μπορεί να επιδείξει τις σχετικές αποδείξεις για το τι θα μπορούσε να είναι το αντικείμενο.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί από το κανάλι UFO Today, παρέα με το σκεπτικό του, οπότε βγάλτε και εσείς τα δικά σας συμπεράσματα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Why is the TR3B UFO always surrounded by lightning storms?

Δείτε και ένα ακόμα:

Boomerang V-Shaped UFO hit by an enormous lightning strike!

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ