Κάτι Όχι από Αυτή την Γη Υπάρχει στους Ουρανούς και τα Νερά της Ρωσίας (video)

[13/11/2018 - 10:01]

Κάτι Όχι από Αυτή την Γη Υπάρχει στους Ουρανούς και τα Νερά της Ρωσίας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μυστηριώδη γεγονότα συμβαίνουν στη Ρωσία με τη μορφή των UFO και των USO, δηλαδή των άγνωστων ιπτάμενων αλλά και υποβρύχιων αντικειμένων. Αν και δεν είναι η μόνη περιοχή στον πλανήτη που έχουν παρατηρηθεί παρόμοιες θεάσεις, το θέμα επικεντρώνεται εκεί.

Στο μυαλό των περισσοτέρων ανθρώπων έχει μείνει το περιβόητο -αν και αμφιλεγόμενο για πολλούς – περιστατικό του Roswell, στην Αμερική. Αλλά και η Ρωσία διαθέτει ένα  περίεργο συμβάν που και αυτό έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τους ερευνητές παρέα με τους συνωμοσιογράφους.

Μπορεί να μην έχει να κάνει με την πτώση και την συντριβή ενός ιπτάμενου δίσκου, αλλά αυτό που συνέβη στην Tunguska αποτελεί για πολλούς απόδειξη για κάποιος είδος ανώτερης τεχνολογίας.

Κι αν το περιστατικό του Roswell λέγεται ότι συνέβη στα 1947, στην πρώην Σοβιετική Ένωση, υπάρχουν πολλά άλλα μυστήρια ήδη πολύ πριν από το 1917, τα οποία, όμως,  δεν γνωρίζει πολύς κόσμος.

Η KGB ερευνούσε αυτά τα UFOs στην τότε ΕΣΣΔ και έχει καταγράψει τις σημαντικότερες από αυτές τις περιπτώσεις . UFOs πάνω από τον Καύκασο, τη Σιβηρία, τη Βόρεια και την Άπω Ανατολή της Ρωσίας: τότε αλλά και τώρα.

Δεν είναι μόνο οι περιπτώσεις άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων στον ουρανό. Απλά αυτές είναι πολύ πιο εύκολο να παρατηρηθούν αλλά και να σημειωθούν σε κάποιο βιβλίο συμβάντων ή σε κάμερες και κινητά της σημερινής τεχνολογίας.

Υπάρχουν αναφορές για άγνωστα υποβρύχια αντικείμενα στους ωκεανούς, τις θάλασσες και τις λίμνες. Επίσης και για ΑΤΙΑ στο διάστημα σύμφωνα με παρατηρήσεις από Ρώσους κοσμοναύτες.

Σε ποιούς ανήκουν αυτά τα οχήματα αέρος και θαλάσσης; Ποιοί κατέχουν τέτοια τεχνολογία; Είναι κάποιο αντίπαλο κράτος; Προέρχονται από άλλους κόσμους, μακριά από την Γη; Θα ήταν πιθανό να προέρχονται μέσα από το εσωτερικό του πλανήτη μας;

Τα θέματα αυτά παρουσιάστηκαν στη διάλεξη που παρατίθενται παρακάτω στο βίντεο που ακολουθεί: Αρχαία Ρωσία, Ρωσική Αυτοκρατορία και παρατηρήσεις ΑΤΙΑ.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Something Not From this Earth is in the Skies and Waters of Russia

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ