Ένα Γιγαντιαίο Αντικείμενο σαν Κτίριο στον Ουρανό της Σουηδίας (video)

[08/11/2018 - 16:45]

Ένα Γιγαντιαίο Αντικείμενο σαν Κτίριο στον Ουρανό της Σουηδίας (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κάτι πολύ τεράστιο και μυστηριώδες φαίνεται να καταγράφηκε σε βίντεο πάνω από μία περιοχή της Σουηδίας.

Το περιέγραψαν σαν «ιπτάμενο κτίριο» καθώς πραγματικά μοιάζει με ένα ορθογώνιο οικοδόμημα. Σίγουρα θα σκεφτείτε πως είναι ένα αερόστατο ή κάτι τέτοιο αλλά δεν διακρίνεται κάτι σχετικό.

Ούτε μπορεί να είναι κάποιο σφάλμα ή σκουπιδάκι στην κάμερα, αφού το άγνωστο αντικείμενο χάνεται πίσω από κτίρια και βγαίνει από την άλλη μεριά.

Από κει και πέρα, ένα κοντινό πλάνο παραπέμπει σε κάποιο είδος καμπάνας, που μας φέρνει στο νου παλαιότερες θεάσεις από τέτοιου είδους ΑΤΙΑ. Επίσης, η εξωτερική του εμφάνιση μας θυμίζει και λίγο από το αμφιλεγόμενο Die Glocke, των Ναζί.

Αρχικά το βίντεο που ακολουθεί ξεκινάει με ότι το Oumuamua ήταν μία Εξωγήινη Αναγνωριστική Αποστολή όπως πιθανολογεί το Χάρβαρντ. Στο δεύτερο, μισό και από το 3:55 θα δείτε το «ιπτάμενο κτίριο».

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Giant Floating «Building» Above Sweden?

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ