ΑΥΤΟ στον Ουρανό Είναι Μέρος από Κάτι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και μας Παρατηρεί (video)

[24/11/2018 - 10:49]

ΑΥΤΟ στον Ουρανό Είναι Μέρος από Κάτι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και μας Παρατηρεί

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το κανάλι MrMBB333 του YouTube έλαβε δύο φωτογραφίες από δύο διαφορετικά μέρη του κόσμου, όπως αναφέρει. Δύο εικόνες που αποθανατίζουν κάτι πολύ περίεργο. Αλλά το πιο παράδοξο, ίσως, είναι ότι δείχνουν το ίδιο ή ένα εντελώς παρόμοιο αντικείμενο.

Ένα αντικείμενο από τον ουρανό της Ολλανδίας και ένα από τον ουρανό της Φλώριδας, που είναι σχεδόν ίδια, αλλά ειδικότερα σε εκείνο της Ολλανδίας, γίνεται φανερό πως είναι μέρος ενός πολύ πολύ πολύ μεγαλύτερου αντικειμένου.

Αν πράγματι, είναι το ίδιο αντικείμενο που φωτογραφήθηκε σε δύο διαφορετικά μέρη, με ελάχιστη χρονική απόσταση μέσα στον Νοέμβριο του 2018, τότε θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι μας παρακολουθεί. Παρατηρεί τον πλανήτη μας ή την ανθρωπότητα λες και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να επέμβει, ή απλά συλλέγει πληροφορίες.

Παρακολουθείστε το βίντεο για να τα δείτε, να κάνετε τις συγκρίσεις και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

It looks like it is part of SOMETHING much bigger!

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ