Γιγαντιαίο ΑΤΙΑ Περνά Πάνω από τις Πυρκαγιές της Καλιφόρνια

[22/11/2018 - 16:25]

Γιγαντιαίο ΑΤΙΑ Περνά Πάνω από τις Πυρκαγιές της Καλιφόρνια

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αν και είναι θλιβερό το ίδιο το γεγονός των πυρκαγιών στην Καλιφόρνια, είναι εκπληκτικό αυτό που καταγράφεται και μάλιστα σε ζωντανή εκπομπή που καλύπτει το συμβάν.

Ενώ το κανάλι ειδήσεων KTLA 5 εκπέμπει ζωντανά κάνοντας ρεπορτάζ για τις πυρκαγιέςς στην Καλιφόρνια, κάτι παράξενο καταγράφηκε στον ουρανό. Ένα τεράστιο σκούρο αντικείμενο σε σχήμα πούρου μπορεί να φανεί, ανάμεσα στα σύννεφα καπνού από τις φωτιές.

Και ενώ τα αεροπλάνα Canadair πολεμούν την έντονη φωτιά στο Westlake Village, λίγα μίλια από το Λος Άντζελες, όπως διαβάζουμε στο segnidalcielo.it, οι χειριστές της ζωντανής εκπομπής δεν παρατηρούν τη μυστηριώδη διέλευση ενός τεράστιου μακρουλού αντικειμένου σχήματος πούρου, το οποίο μπορεί να δει κανείς στο βίντεο παρακάτω, καθώς αυτό εξέρχεται από τους σκούρους καπνούς.

Το άγνωστο αντικείμενο φαίνεται να κινείται μακριά από την καταστροφή που προκαλεί η πυρκαγιά. Τι ακριβώς είναι αυτό που βλέπουμε;

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η ταχύτητα και το σχήμα του αντικειμένου που κινείται στον ουρανό της Καλιφόρνια όπως αυτό αποτυπώθηκε σε πλάνα της φονικής πυρκαγιάς, αναφέρει και το sputniknews.gr.

Οι εκτιμήσεις ποικίλουν αλλά υπερισχύει η άποψη πως πρόκειται για ένα UFO, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι η “μακρουλή σκιά” θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα κάποιας βλάβης στο βίντεο κατά τη λήψη του.

Παρακολουθείστε το βίντεο για να σχηματίσετε την δική σας γνώμη:

Unknown Object In The Background Sky. California Bushfires. 2018.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ