Ερευνητές Βρίσκουν Βάσεις Ερπετοειδών Κάτω από την Τουρκία (video)

Ερευνητές Βρίσκουν Βάσεις Ερπετοειδών Κάτω από την Τουρκία

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στη μυθολογία, τη λαογραφία αλλά, κυρίως, στην φαντασία των συνωμοσιογράφων, υπάρχουν πράγματα τριγύρω μας που τα βλέπουμε και τα καταλαβαίνουμε όπως μας τα έχουν διδάξει και προγραμματίσει στον εγκέφαλό μας, όλοι εκείνοι που δεν θέλουν να ξέρουμε πως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Απορρίπτουμε, για παράδειγμα την αλλαγή σχήματος της μορφής, η οποία φαίνεται να είναι η ικανότητα ενός όντος ή ενός πλάσματος να μεταμορφώσει ή να μεταμφιέσει τη φυσική του όψη σε κάτι άλλο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην Ελληνική Μυθολογία είναι ο Πρωτέας.

Αυτή η “αλλαγή όψης” επιτυγχάνεται συνήθως μέσα από την εγγενή ικανότητα ενός μυθολογικού πλάσματος, μίας κάποιας θείας παρέμβασης ή ακόμα και της χρήσης της μαγείας, γεγονότα που συναντούμε συχνά και στα Ομηρικά Έπη, όπως ο Οδυσσέας μεταμορφώνεται σε γέρο ζητιάνο, χάρη στην βοήθεια της Αθηνάς αλλά και στην Κίρκη που μεταμορφώνει μέρος τους πληρώματός του σε ζώα.

Η Τουρκία είναι μια διηπειρωτική χώρα στην Ευρασία και τη Μέση Ανατολή, που βρίσκεται κυρίως στη Δυτική Ασία.

Εκεί, σύμφωνα με το βίντεο που ακολουθεί, έχουν εντοπιστεί διάφορα χαρακτηριστικά, αλλά και υπόγειοι κόσμοι που συνδέονται με αυτό που στις μέρες μας ονομάζουμε Ερπετοειδή που πολλοί ταυτίζουν με τους Ανουνάκι των Σουμερίων.

Αν και στις αφηγήσεις των Σουμερικών μύθων, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια εμφανής σύνδεση, υπάρχουν αρκετοί ερευνητές που ισχυρίζονται ότι βλέπουν πολλά κοινά σημεία και άρα ταυτίζονται.

Ωστόσο, είναι ευρύτερα αποδεκτό ότι κάποιοι επισκέπτες πέρα από την Γη, γνωστοί ως Ανουνάκι, ήρθαν από τον ουρανό, έφτιαξαν υπόγειους κόσμους μέσα στην Γη και όταν βγήκαν από εκεί μέσα, μοιράστηκαν την ίδια μοίρα με τους προγόνους των πρώτων ανθρώπων, ή ότι τους δημιούργησαν για ίδιον συμφέρον.

Οι εξωγήινοι αυτοί επισκέπτες έχουν αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στην κοινωνική και ιστορική μνήμη των ανθρώπων, αλλά ιδιαίτερα σε μια ευρεία περιοχή που κυμαίνεται από την Χαρράν της Μεσοποταμίας έως την Καππαδοκία, στις αρχαίες πόλεις της Έφεσου και την Πέργαμο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρακολουθείστε το βίντεο, στο οποίο υποστηρίζεται με διάφορα στοιχεία που παρουσιάζουν, ότι κάτω από τα εδάφη της Τουρκίας αλλά και στην επιφάνεια, υπάρχουν ενδείξεις ή/και αποδείξεις ότι έζησαν σε υπόγειες βάσεις και άφησαν αρκετά ίχνη της ύπαρξής τους, όπως για παράδειγμα το Derinkuyu που λέγεται ότι χτίστηκε από τα έγκατα της γης και προς τα πάνω, αντίθετα από ότι θα έκαναν οι άνθρωποι.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Researcher Discovers the Amazing Underground Bases in Turkey Were Built by Reptilians

https://youtu.be/pEHjjAqkFkA

diadrastika.com