Ξεσκεπάζει το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα που μας Κρύβουν (video)

Ξεσκεπάζει το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα που μας Κρύβουν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υποστηρίζεται ότι πολλοί άνθρωποι έχουν αρκετές κανονικές εμπειρίες επαφής με τις Εξωγήινες Οντότητες. Ξέρουμε ποιος είναι ο σκοπός τους; Πολλοί από αυτούς τους “επαφικούς” μοιράζονται ένα παρόμοιο νήμα που διατρέχει όλη την εμπειρία τους. Αυτό το νήμα είναι ένα μήνυμα.

“Αύξηση της συνείδησης της ανθρωπότητας και απελευθέρωση της καταστροφής από την σύγχρονη τεχνολογία.”

Ήδη από το 2015 η προκλητική μαρτυρία του Corey Goode βρίσκεται στο επίκεντρο διαλόγων, φημών αλλά και σεναρίων συνωμοσίας, σχετικά με το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα, τα MiLab Projects, την Επαφή με Εξωγήινους και την Πλήρη Αποκάλυψη.

Στην εκτεταμένη και συναρπαστική παρουσίασή του “Suppressed Technology: A Catalyst for First Contact”, ο Corey εξετάζει τη συγγένεια ευθύνης που έρχεται με την ανάπτυξη της προηγμένης τεχνολογίας παράλληλα με την αύξηση της συνείδησης της ανθρωπότητας.

Είναι το ίδιο μήνυμα που συμπτωματικά έλαβαν χιλιάδες άλλοι απαχθέντες κατά την επαφή τους με Εξωγήινες Οντότητες, κατά τις τελευταίες δεκαετίες.

Δεν κάνει μόνο αποκαλύψεις σχετικά την Μυστική Τεχνολογία του Διαστήματος, αλλά δίνει το “μήνυμα” για να φτάσει ο κόσμος σε πνευματική ωριμότητα, ένα συλλογικό βραβείο της ανθρωπότητας που, το Μυστικό Πρόγραμμα θέλει -ανάμεσα σε άλλα- να καταστείλει.

Άραγε, πόσο πιθανό είναι να συμβαίνουν όλα αυτά; Καμία επίσημη αρχή δεν επιβεβαιώνει κανένα μυστικό πρόγραμμα, τίποτα δεν δείχνει την πνευματική αναπτέρωση των ανθρώπων, αφού τέτοιες ειδήσεις δεν φτάνουν στα δελτία ειδήσεων. Αυτό συμβαίνει επίτηδες ή πραγματικά όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας;

Ποιο ή ποια μπορεί να είναι τα κλειδιά που θα απελευθερώσουν την ανθρωπότητα από την καθημερινή πλάνη που ζει, εφόσον υπάρχει ο “εναλλακτικός κόσμος” πέρα από τον “πραγματικό” που μας τροφοδοτούν καθημερινά;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πόσο κοντά είμαστε σε ένα γεγονός “Επαφής” σε παγκόσμια κλίμακα;

Παρακολουθείστε την εκπληκτική παρουσίαση:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Corey Goode the Secret Space Program Technology They Hid From the Public

https://youtu.be/j1zyh7stWzw

diadrastika.com