Χρονοταξιδιώτης από το 2030 τον Επιβεβαιώνει Ανιχνευτής Ψεύδους και Αποκαλύπτει

Χρονοταξιδιώτης από το 2030 τον Επιβεβαιώνει Ανιχνευτής Ψεύδους και Αποκαλύπτει

«Είστε πράγματι ένας ταξιδιώτης του χρόνου που ήρθε από το 2030;»
«Ναι», απάντησε ο Noah και ο πολύγραφος του ανιχνευτή ψεύδους φαίνεται να συμφωνεί μαζί του αφού δεν εντοπίζει κάποια από τις ενδείξεις που θα καθιστούσαν τη δήλωση του αναληθή.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Noah είναι ένας 25χρονος άνδρας ο οποίος ισχυρίζεται πως μπορεί να ταξιδεύει στο χρόνο και πως ήρθε στο 2018 από το μακρινό 2030. Τον «ανακάλυψε» το Apex TV, το οποίο είναι ένα κανάλι του YouTube που εστιάζει στην παραγωγή βίντεο σχετικά με παραφυσικές δραστηριότητες (paranormal activities όπως μάθαμε όλοι από τα X-Files). Οι παραγωγοί αποφάσισαν, αφού άκουσαν τους ισχυρισμούς του 25χρονου, να τους προτείνουν να υποβληθεί σε ένα τεστ ανίχνευσης ψεύδους για να δουν τις αντιδράσεις τους στις ποικίλες ερωτήσεις που είχαν να του υποβάλλουν.

Ο νεαρός, δεν ισχυρίζεται μόνο πως ταξίδεψε στο σήμερα από το 2030 αλλά έχει κάνει και αρκετές ακόμη ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Όπως όπως ότι οι άνθρωποι θα φτάσουν στον Άρη το 2028 και μέχρι τότε θα έχουμε έρθει σε επαφή με εξωγήινες μορφές ζωής. Επίσης στην εποχή από την οποία μας «ήρθε» η εικονική πραγματικότητα είναι εξαιρετικά αναπτυγμένη και μια σειρά νέων τεχνολογιών που θα μπορούν πχ ακόμη και να αναλάβουν την διεκπεραίωση κάθε δουλειάς που σχετίζεται ένα νοικοκυριό.

Υποστηρίζει δε πως το Bitcoin θα χρησιμοποιείται πολύ περισσότερο απ′ ό,τι σήμερα αν και δεν θα καταργήσει τα γνωστά μας νομίσματα, ο Donald Trump θα επανεκλεγεί αλλά το 2030 πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι μια γυναίκα με το όνομα Ilana Remikee.

Βέβαια υπάρχουν και κάποια προβλήματα.

Ο Noah που σε μια παλαιότερη συνέντευξή του στο Paranormal Elite είχε δηλώσει πως στην πραγματικότητα είναι 50 ετών αλλά με τη βοήθεια ενός φαρμακευτικού σκευάσματος αναστράφηκε η διαδικασία γήρανσης, δηλώνει πως δεν διαθέτει καμία φυσική απόδειξη που να μπορεί να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του.

Μερίδα των θεατών του βίντεο επισημαίνουν μάλιστα, και έχουν δίκιο, πως οι ανιχνευτές ψεύδους δεν είναι αξιόπιστοι. Χαρακτηριστική μάλιστα είναι η δήλωση ενός πρώην πληροφοριοδότη της NASA που το είχε αποκαλέσει «επιστημονικό σκουπίδι» ενώ υπάρχει και μια σειρά επιστημονικών ερευνών που υποστηρίζουν πως βασίζεται στην «ψευδοεπιστήμη».

Το μόνο που χρειάζεται άλλωστε για να ξεγελάσει κανείς έναν ανιχνευτή ψεύδους, είναι να ελέγξει τις αντιδράσεις τους σώματος ή/ και να πιστεύει πραγματικά τους ισχυρισμούς που προβάλλει.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρακολουθείστε πρώτα το ένα βίντεο και στη συνέχεια το επόμενο:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Time Traveler Από το 2030 LIE DETECTOR Test

Παρακολουθείστε και την συνέντευξή του στο Paranormal Elite:

Time Traveler Who Has Been To The Year 2030 Shares His Experiences

https://youtu.be/ag8E-p4v_24

huffingtonpost.gr