Χρονοταξιδιώτης Προειδοποιεί και Αποκαλύπτει για την Κλιματική Αλλαγή (video)

[12/11/2018 - 10:58]

Χρονοταξιδιώτης Προειδοποιεί και Αποκαλύπτει για την Κλιματική Αλλαγή

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το θέμα της ύπαρξης ανθρώπων που μπορούν να ταξιδεύουν στον χρόνο, είναι μεγάλο, ανάμεσα στους επιστήμονες. Ωστόσο, τελευταία οι «χρονοταξιδιώτες» πληθαίνουν και εμφανίζονται να αναφέρουν πολλά από το μέλλον. Ο συγκεκριμένος, όμως, κάνει κάτι διαφορετικό από όλους τους άλλους: Μας προειδοποιεί για το άμεσο μέλλον.

Όπως αναφέρει η βρετανική express.co.uk, ένας άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι είναι ένας χρονοταξιδιώτης και ότι έρχεται από το μακρινό έτος 6491 μας προειδοποιεί για τις κατακλυσμικές επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη και τις επιπτώσεις της Κλιματικής Αλλαγής.

Αναφέρει ότι ονομάζεται James Oliver και υποστηρίζει ότι όχι μόνο έρχεται από το μέλλον, αλλά ότι προέρχεται από άλλο γαλαξία και υποτίθεται ότι έχει κολλήσει στη Γη ήδη από το 2018.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη πιέζουν τον πλανήτη στο χείλος της κατάρρευσης. Η αλλαγή του κλίματος, όπως υποστήριξε, θα οδηγήσει σε μια σειρά από «αρκετά μεγάλα προβλήματα» και «περιβαλλοντικά ζητήματα» στο μέλλον.

Μίλησε στο κανάλι Paranormal Elite του YouTube και έριξε κατηγορίες τόσο στις φυσικές διαδικασίες του πλανήτη όσο και στην ανθρώπινη δραστηριότητα αλλά και την πολιτική αδιαφορία, για την διεύρυνση του προβλήματος.

Δεν είμαι πολύ καλός σε αυτόν τον τομέα, αλλά γνωρίζοντας το αποτέλεσμα θα πω ότι μου φαίνεται ότι είναι ένας συνδυασμός και των δύο.

Έτσι, σε κάποιο βαθμό υπάρχει ένα κομμάτι από αυτό που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

Ο χρόνος είναι ένας ποταμός, ξέρετε. Δεν μπορείτε να αλλάξετε την κατεύθυνση ενός ποταμού, ρίχνοντας βότσαλα σε αυτό, αλλά μπορείτε να φτάσετε πιο κοντά, έτσι;

Θα έλεγα ότι το να είσαι δύσπιστος στις περιβαλλοντικές ανησυχίες είναι ένα μεγάλο μέρος αυτού που θα συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Ο υποτιθέμενος χρονοταξιδιώτης επέκρινε επίσης τους σύγχρονους πολιτικούς σχετικά με το θέμα ότι παρεμποδίζουν τις πραγματικές λύσεις να έλθουν στο προσκήνιο.

Ο James ζήτησε από τα έθνη να συναντηθούν για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Πολιτικοί… Θεέ μου! Είναι τόσο βαθιά νυχτωμένοι.

Δεν είναι ότι δεν έχετε ανθρώπους στην πολιτική που δεν είναι έξυπνοι, αλλά ότι δεν ξέρουν πώς να δουλέψουν μαζί.

Υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσα στα έθνη το οποίο δεν είναι απλώς επωφελές για το συνολικό αποτέλεσμα της ανθρωπότητας (είναι καταστροφικό).

Η συνεργασία και η συνείδηση ​​είναι δύο βασικοί παράγοντες για τον προσδιορισμό του μέλλοντος για τους εαυτούς σας.

Άραγε, έχει δει τις καταστροφές; Έρχεται πραγματικά από το μέλλον; Μα, ακόμα και αν δεν έρχεται από εκεί ή από άλλο γαλαξία, τα λόγια του μοιάζουν να είναι αρκετά πειστικά, τουλάχιστον ως προς το ότι ή πολιτικοί δεν ξέρουν να συνεργαστούν σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Ίσως και να μην είναι διατεθειμένοι να το κάνουν, όπως αρκετοί συνωμοσιογράφοι υποστηρίζουν.

Πάντως, όπως αναφέρει τακτικά η Express, σύμφωνα με τον William Hiscock, καθηγητή Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Montana, που μίλησε στην Scientific American, η τεχνολογία των χρονομηχανών δεν είναι ακόμα εφικτή.

Παρακολουθείστε και το σχετικό βίντεο για να μάθετε περισσότερα από τον ίδιο τον αυτοαποκαλούμενο χρονοταξιδιώτη James Oliver:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Time Traveler From 6491 WARNS of Global Warming

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ