Την Διαίσθησή τους Πρέπει να Ακούσουν 3 ΖΩΔΙΑ την Κυριακή 18/11

[17/11/2018 - 11:58]

Την Διαίσθησή τους Πρέπει να Ακούσουν 3 ΖΩΔΙΑ την Κυριακή 18/11

Η μέρα μας ξεκινά με Σελήνη στον Ιχθύ και παραμερίζουμε λογική, αλλά επιστρατεύουμε συναίσθημα και διαίσθηση! Το καλύτερο Κυριακάτικο πρωινό, γεμάτο τρυφερότητα, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Ταξιδεύοντας σήμερα με το μυαλό σου, Κριέ, αναζητάς να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Νιώθεις ότι έχεις απέραντη ανάγκη για απόδραση από τα τετριμμένα. Σε αγχώνουν οι υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν. Σήμερα που είναι Κυριακή, ηρέμησε, καταμέρισε σωστά το χρόνο σου και θα δεις, ότι θα καταφέρεις να κάνεις αυτά που επιθυμείς. Είναι ευκαιρία να δεις φιλικά σου πρόσωπα, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καλή διάθεση που σήμερα θα έχεις, Κριέ, αλλά κι ο ερωτισμός σου, θα σε κάνουν να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δυναμικότητά που έχεις για τη δουλειά σου, Κριέ, είναι μεγάλη. Σήμερα, προσπάθησε να ξεκουραστείς, ώστε από αύριο να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θέματα, θα πας αρκετά καλά, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει σταθερά να κάνεις συνετή διαχείριση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, Ταύρε, θα κάνεις συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και θα περάσεις τις ιδέες που θες εσύ. Είσαι άτομο που αποφεύγει τους διαξιφισμούς και κρατά ένα γαλήνιο κλίμα. Σήμερα, φρόντισε να ηρεμήσεις από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να ανακτήσεις δυνάμεις για τις επόμενες ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ταύρε, θα χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου, θα περάσεις καλά κι επιτέλους θα του αφιερωθείς λίγο περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ταύρε, έχεις άγχος για να καταφέρεις τους στόχους σου, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο, αφού υπάρχει κι η ανάγκη για ξεκούραση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις, αλλά κάνεις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα, Δίδυμε, είναι μία μέρα συνδέσεων. Κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί ευκαιρίες για να ξαναγνωρίσεις άτομα που αρχικά δεν εκτίμησες αρκετά καλά. Ήρθε η στιγμή που θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα καταλάβεις ποια είναι τα πρόσωπα που πρέπει να είναι δίπλα σου. Σήμερα, θα μιλήσεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος για δικά σου θέματα και θα σου δώσουν τις συμβουλές τους για την καλύτερη πορεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις λίγο στην άκρη το άγχος που έχεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, δε νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι πιο ανάλαφρο και ξεκούραστο; Στα οικονομικά σου, έχεις έντονο άγχος για να καλύψεις τις πολλές σου εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα που είναι η Κυριακή, Καρκίνε, προσπάθησε να ξεκουραστείς, αφού οι επόμενες μέρες σου θα είναι αρκετά φορτωμένες. Χαλαρώνεις, αλλά παράλληλα στο μυαλό σου προγραμματίζεις οποιαδήποτε υποχρέωση έχεις να τακτοποιήσεις. Σήμερα, θα σου προσφέρουν χαρά οικογενειακά σου άτομα και θα σε κάνουν να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική, Καρκίνε, και θα περάσεις αξέχαστα με το σύντροφό σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά θετική για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Καρκίνε, πολλά θέματα που σε άγχωναν, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα, φρόντισε να ξεχαστείς από θέματα εργασίας και να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, Λέων, θα θέλεις να περάσεις τη μέρα σου με φιλικά σου πρόσωπα και να κάνεις συζητήσεις που θα σ’ ευχαριστήσουν. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και οι άλλοι δε θα μπορούν να καταλάβουν τις θέσεις σου. Δίνουν προσοχή στα λόγια σου, αλλά δυσκολεύονται ν’ ακολουθήσουν το σκεπτικό σου. Άφησε το χρόνο να περάσει, κάνοντας άλλες πιο δημιουργικές ασχολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν σήμερα εξωτερικευτείς, Λέων, και δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου, θα πας πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Λέων, έχεις βρει τις κατάλληλες λύσεις, για να πάει καλά. Σήμερα, προσπάθησε να περάσεις όσο πιο ευχάριστα μπορείς και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις έξοδα, αφού την τελευταία περίοδο κινείσαι εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα που είναι Κυριακή, Παρθένε, θα πρέπει ν’ αφήσεις λίγο το μυαλό σου να χαλαρώσει, να ξεφύγεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αφιερωθείς στον εαυτό σου. Τον τελευταίο καιρό, με τις υποχρεώσεις που έχεις, τον παραμέλησες κι αυτό στο μέλλον μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα που δεν έχεις προβλέψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά πράγματα στη σχέση σου, Παρθένε, αλλάζουν προς το καλύτερο. Σήμερα, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Παρθένε, έχεις καταφέρει πάρα πολλά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε ν’ αποφορτίσεις το μυαλό σου από όλα αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση κι εσύ συνεχίζεις να ψάχνεις άλλες πηγές εσόδων.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, Ζυγέ, θα θέλεις να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα. Η αίσθηση της φιλίας, μέσα από μακροχρόνιες σχέσεις, δείχνει να σε απασχολεί. Θα κάνεις μία ανασκόπηση για τα άτομα που στάθηκαν δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα. Φρόντισε πάντως να μην πιέσεις πολύ το μυαλό σου, αφού είναι μέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις τα πάντα στο ταίρι σου, για να το δεις χαρούμενο. Κινήσου όπως ξέρεις και θα περάσετε υπέροχα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να στρώνουν. Σήμερα, φρόντισε να ξεκουραστείς από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, καλό είναι να ετοιμάσεις ένα λεπτομερές πρόγραμμα απέναντι στις εκκρεμότητες που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα που είναι Κυριακή, Σκορπιέ, θ’ αφήσεις πίσω σου τα προβλήματα που σε πιέζουν και θα θελήσεις ν’ ανοίξεις τον κοινωνικό σου περίγυρο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, έχοντας ως γνώμονα την πορεία σου στο μέλλον. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο καλύτερα και πιο ξεκούραστα μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Σκορπιέ, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για τη βελτίωση της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα μια καινούργια γνωριμία θα φέρει χαρά στην ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Σκορπιέ, πηγαίνει αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, ξεκουράσου, αφού στο επταήμερο που έρχεται, έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι καταστάσεις και τα γεγονότα κινούνται γρήγορα, Τοξότη, αφήνοντας πίσω τους οτιδήποτε σ’ είχε τελευταία προβληματίσει. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πάρα πολύ καλή. Προσπάθησε να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να ξέρεις, ότι οι λύσεις είναι μπροστά σου και θ’ αποδειχθούν πολύ επιτυχημένες. Φιλικό σου άτομο θα ανταλλάξει μαζί σου απόψεις και με το χιούμορ σου θα το κάνεις να αισθανθεί καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα έχεις σήμερα έντονο ερωτισμό, Τοξότη, και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σ’ έφερνε ακόμη πιο πολύ κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα που είναι Κυριακή, Αιγόκερε, θ’ αφιερώσεις το χρόνο σου στην οικογένειά σου, με το ενδιαφέρον σου να είναι πάρα πολύ μεγάλο. Οι δικοί σου θα απολαμβάνουν αυτές τις στιγμές κοντά σου και θα τους κάνεις να νιώθουν υπέροχα. Προσπάθησε να ξεφύγεις λίγο από τα προβλήματα που έχεις στην καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Αιγόκερε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να του κάνεις τις προτάσεις σου, που θα το βοηθήσουν να χαρεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά που σε αγχώνουν στην καθημερινότητά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε ανοδική πορεία και πολύ σύντομα θ’ αρχίσεις να βλέπεις αύξηση των εσόδων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μυαλό σου, Υδροχόε, δε σταματά να δουλεύει σε σχέση με τις υποχρεώσεις που έχεις κάθε ημέρα. Σήμερα όμως που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεφύγεις λίγο από όλα αυτά και να δεις φιλικά σου πρόσωπα. Θ’ ανταλλάξεις απόψεις που θα σου φανούν χρήσιμες για την πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε την καρδιά σου και πες για όλα αυτά, που μπορεί να σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα στη σχέση σου, Υδροχόε, και σήμερα εσύ θα κάνεις πολλές προσπάθειες για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, θα βρεις αυτή την περίοδο την ευκαιρία να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, Υδροχόε, απόφυγε να μπεις στην διαδικασία να κάνεις πάλι κάτι για τα θέματα της δουλειάς σου. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου, μην παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΣ

Θα πρέπει να σου τονίσω, Ιχθύ, ότι οι υποχρεώσεις που έχεις, δε σταματούν. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Τα έχεις βρει μαζί του και «μαζί» περνάτε μια χαρά. Μπορείς να μιλήσεις με άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος, για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε βεβαιώνω, ότι στο τέλος της ημέρας θα είσαι πάρα πολύ καλά ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα, Ιχθύ, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα κάνεις συζητήσεις μαζί του για να γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη, ενώ θα δοθούν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό είναι, Ιχθύ, σήμερα να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις την Κυριακή σου ξεκούραστα. Βάλε προγραμματισμό στα οικονομικά σου, διαφορετικά για άλλη μια φορά θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

oroskopos.gr

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ