Λεφάκης: Ποιές Γυναίκες θα Ζήσουν Συγκλονιστικές Ερωτικές Στιγμές το 2019 Βάση Ζωδίου

[18/11/2018 - 16:35]

Λεφάκης: Ποιές Γυναίκες θα Ζήσουν Συγκλονιστικές Ερωτικές Στιγμές το 2019 Βάση Ζωδίου

Αναμένουμε μία χρονιά, γεμάτη έρωτα, πάθη και έντονες συγκινήσεις! Το 2019 φέρνει πολλές εξελίξεις και σημαντικές στιγμές στον έρωτα και οι γυναίκες έχουν την τιμητική τους και φέτος!

Ερωτικές Ετήσιες Προβλέψεις 2019 λοιπόν, και φέτος, ΜΟΝΟ για γυναίκες, σύμφωνα με την θέση της Αφροδίτης σας, στον αστρολογικό χάρτη σας!

Ο Κώστας Λεφάκης σου δίνει μία μοναδική, προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Πλησιάζοντας στο τέλος της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα, οι νεότερες από εσάς έχετε ωριμάσει και οι ωριμότερες κάνετε έναν απολογισμό. Η χρονιά θα ξεκινήσει με τον Άρη διερχόμενο από το ζώδιό σας και την Αφροδίτη λαμπυρίζουσα στον Τοξότη. Στον ίδιο χώρο θα είναι και ο Δίας.

Πρόκειται για ευτυχές ξεκίνημα τόσο για τα ερωτικά σας όσο και για τη βελτίωση της αισθητικής σας εικόνας. Έτσι λοιπόν από ότι υπολογίζεται αστρολογικά με τις πλανητικές διελεύσεις που θα σχηματιστούν, το μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς προσφέρει δικαίωση, απόλαυση και τακτοποίηση ή την αίσθηση μιας καινούριας κατάστασης.

Μέσα από τη ροή των γεγονότων, η τύχη σας ευνοεί ώστε να περάσετε στην επόμενη δεκαετία πιο ισχυροποιημένες. Το 2019 προμηνύεται πολύ σημαντική χρονιά για τις Κριούς και τις Διδύμους με Αφροδίτη στον Κριό. Επίσης, θεωρείται χρονιά με προοπτικές στην καριέρα για τις Ιχθύς και τις Ταύρους με Αφροδίτη στον Κριό.

Το καλοκαίρι προβλέπεται ερωτικό, ενώ η περίοδος του φθινοπώρου σκιάζεται με αρκετά σύννεφα και κάποια περιστασιακή ταλαιπωρία, την οποία όμως θα ξεπεράσετε γρήγορα.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Το έτος αυτό αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς, καθώς οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές για τις περισσότερες από εσάς που έχετε την Αφροδίτη στον Ταύρο να συνεχίσετε με επιτυχία αυτό που ξεκινήσατε το 2018.

Παρατηρούμε τη συσπείρωση του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, τον Δία, που βρίσκεται στον Τοξότη, να σας βοηθά ψυχολογικά αλλά και ερωτικά, τον Ουρανό να γίνεται πιο καίριος και πιο άμεσος εμπνευστής σε κάθε κίνηση ανεξαρτητοποίησης. Πρόκειται για μια χρονιά σπουδαία σε γεγονότα, επεισοδιακή σε ερωτικές σχέσεις. Το συναίσθημά σας γίνεται πιο δυνατό ή υποτάσσεται στην επιρροή του Ουρανού.

Όσοι κατέχουν σημαντική θέση στη ζωή σας θα προσφερθούν να σας συνδράμουν σε ζητήματα που σας απασχολούν. Μια καλή περίπτωση για αυτή την Αφροδίτη είναι να προσανατολιστεί σε θέματα καλλιτεχνικά, όχι αναγκαστικά ως επάγγελμα, αλλά ως πρωταρχικό ενδιαφέρον.

Η αισθητική και η ανίχνευση του ερωτικού παρελθόντος του συντρόφου είναι πεδία που μπορούν να καλύψουν την ανάγκη του Ουρανού για έρευνα και αυτή η έκφραση αποδεικνύεται χρήσιμη τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον σας.

Σημαντικές εξελίξεις θα παρατηρηθούν στη ζωή των γυναικών Ιχθύων με Αφροδίτη στον Ταύρο και των Ταύρων και των Διδύμων με Αφροδίτη στον Ταύρο.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Αυτό το έτος ο Δίας διέρχεται από τον Τοξότη. Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθύς και ο Κρόνος συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Πρόκειται για ενδιαφέρουσα χρονική περίοδο. Όπου υπάρχουν αλλαγές και εξελίξεις και σας δίνεται η ευκαιρία να εκφραστείτε δυναμικά.

Σε ένα ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, μπορείτε να κατακτήσετε υψηλούς στόχους και θα βοηθηθείτε όποτε χρειαστεί. Πάντως, δε θα λείψουν συγκρούσεις ή απογοητεύσεις. Οι πρώτες κρίνονται απαραίτητες στον αγώνα της επιβίωσης και οι δεύτερες μοιραίες στην εξέλιξη των καταστάσεων στον ερωτικό τομέα.

Όπως κι αν έχει, το 2019 δίνει πολύ μεγάλες ευκαιρίες μετά το πρώτο εξάμηνο και ευνοεί πολλές από εσάς στο πολυσύνθετο πρόβλημα της σωστής επιλογής του πεδίου όπου μπορείτε να εκφραστείτε δημιουργικά. Θα υπάρχουν μεν αντιφάσεις, όπως και όμορφες στιγμές, όσον αφορά την ερωτική σας ζωή.

Το βάρος των εξελίξεων όμως πέφτει περισσότερο στον κοινωνικό – επαγγελματικό τομέα και όχι στον αισθηματικό.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Η χρονιά αυτή θα μεταθέσει λίγο τα ενδιαφέροντα και τις προτεραιότητές σας. Χωρίς να σας στερήσει ερωτικές πανδαισίες και τη συντροφιά αυτών που σας αρέσουν, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στον επαγγελματικό και τον κοινωνικό χώρο. Αυτή η στροφή δεν οφείλεται σε δική σας επιλογή, αλλά στις γενικότερες εξελίξεις εκείνης της εποχής, που άλλοτε θα σας προτρέψουν προς κάτι τέτοιο και άλλοτε ίσως σας αναγκάσουν.

Χαρακτηριστικό του έτους αυτού είναι η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο το Μάρτιο, μετακίνηση που αλλάζει λίγο τις καταστάσεις. Το τυχαίο και το μοιραίο φαίνεται να παίζουν ποικίλους ρόλους σε ότι αφορά τις ανάγκες της γυναικείας φύσης. Το απρόσιτο και η πρόκληση επίσης. Αρκετές από εσάς παρουσιάζεστε σταθερές και αποφασισμένες στις επιλογές που κάνετε σε επίπεδο προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων.

Οι νεότερες τυγχάνετε μιας αποκάλυψης, η οποία θα σας προβληματίσει, αλλά είτε από περιέργεια είτε από έλξη θα ακολουθήσετε τα καινούρια στοιχεία και τα καινούρια πρόσωπα που θα εισβάλουν κάπως αιφνίδια στη ζωή σας. Σημαντικές περίοδοι η άνοιξη και το φθινόπωρο.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ

Η χρονιά είναι γεμάτη μυστήριο και καθοδηγείται από το γεγονότα και τα περιστατικά που θα λαμβάνουν χώρα τότε, την ανάπτυξη νέων φιλοδοξιών και νέων σκοπιμοτήτων. Και ενώ ο Ουρανός μπαίνει για λίγο στον Κριό, ξαναγυρίζει οριστικά στον Ταύρο στις αρχές Μαρτίου. Ο Κρόνος πλησιάζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενώ ο Δίας τρέχει ολοταχώς στον Τοξότη.

Το κέντρο βάρους σας πέφτει στα συμφέροντα και στις πρακτικές εξελίξεις της εποχής και στο κατά πόσο αυτές ρυθμίζουν τις επιλογές και τις δραστηριότητές σας, καθώς και τις επιμέρους αλλαγές στην ερωτική σας συμπεριφορά.

Το 2019 μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικό όσον αφορά τα γεγονότα, αλλά κρίνεται καθοριστικό στις συμπτώσεις και στην αναθεώρηση μέσα σας αναφορικά με σχέσεις, συνήθειες και γενικότερα το πώς ζείτε και το πώς καλύπτονται τα συμφέροντα της γυναικείας φύσης σας.

Η χρονιά αυτή σας οργανώνει σε ένα καινούριο σχέδιο, το οποίο άλλες επινοείτε και άλλες καθοδηγούμενες από τα γεγονότα, αναγκαστικά συντάσσετε. Σημαντικό για εσάς το καλοκαίρι και ευεργετικό το φθινόπωρο που ακολουθεί.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Παρόλο που η θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο δε θίγεται, οι πλανητικές τροχιές εκείνης της χρονιάς «μιλούν» για γεγονότα κρίσης και για γενικότερες δοκιμασίες που επηρεάζουν αρκετά τα σχέδια αυτής της Αφροδίτης και επεμβαίνουν στις διαθέσεις της.

Αυτό που παρατηρείται είναι η επικείμενη συγκέντρωση των μεγάλων πλανητών στο ζώδιο του Αιγόκεροω – ο Δίας μένει όμως στον Τοξότη μέχρι το τέλος του φθινοπώρου. Η άνοιξη παρουσιάζεται πιο εύκολα διαχειρίσιμη από εσάς, με σημαντικό δίμηνο τον Απρίλιο και το Μάιο για την πορεία των σχεδίων σας στον ερωτικό τομέα.

Ακολουθεί ένα αμφιλεγόμενο καλοκαίρι ως προς την ποιότητα που μπορεί να έχει η καθημερινότητά σας ή την ξεκούραση και την απόλαυση που μπορείτε να πετύχετε. Και έρχεται ένα εντελώς διαφορετικό φθινόπωρο, με έναν εξαιρετικά εκρηκτικό Σεπτέμβριο και ένα μεταμορφωτικό Δεκέμβριο.

Καθ’ όλο το έτος θα είστε επιστρατευμένες στους σκοπούς και στα βασικά σας καθήκοντα, οι επιρροές θα είναι έμμεσες στη ζωή σας θα μπορείτε να ελέγχετε τις καταστάσεις στα αισθηματικά σας ή να δημιουργήσετε μια καλή άμυνα για το σχετικά ενδιαφέροντά σας, αλλά θα παραμείνετε εκτεθειμένες σε ότι αφορά την εργασία και την οικογένεια.

Εκεί θα αυτοσχεδιάσει η μοίρα και εσείς θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε αυτό τον αυτοσχεδιασμό.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ

Οι εξελίξεις επιταχύνονται και οι πιέσεις ή οι αλλαγές αυξάνονται. Το πέρασμα του Άρη από τις 2 Ιανουαρίου στο Κριό σας κάνει να νιώθετε λίγο άβολα, λόγω της συμπεριφοράς κάποιων ατόμων ή της επιρροής μη ανατρέψιμων γεγονότων.

Αυτή η διέλευση τετραγωνίζει τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, ενώ την περίοδο του Φεβρουαρίου ο Άρης σχηματίζει μια επικίνδυνη σύνολο με τον Ουρανό, που για λίγο ξαναγυρίζει στον Κριό. Το χειμώνα λοιπόν πρέπει να είστε προνοητικές προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως στην προσωπική σας ζωή και σε όλο το εύρος των κοινωνικών σας σχέσεων.

Ακολουθεί ένα ενδιαφέρον διάστημα της άνοιξης, με αποκορύφωμα το Μάιο, κατάλληλο να φέρει ένα είδος αναγέννησης. Το ίδιο ενθαρρυντικό προβλέπεται και το καλοκαίρι. Ο Αύγουστος του 2019 θα είναι ένας μήνας που δε θα τον ξεχάσετε ποτέ. Έχει δράση, πάθος και για μερικές από εσάς ένα είδος δράματος που εξαγνίζει την ψυχή σας. Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό φθινόπωρο, με επίκεντρο τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο.

Τη χρονιά αυτή εξαιρετική επιρροή και ανανέωση σε θέματα που αφορούν την Αφροδίτη θα έχετε οι γυναίκες Τοξότες με Αφροδίτη στο Ζυγοί, οι Ζυγοί με Αφροδίτη στο Ζυγό αλλά και οι Παρθένοι με Αφροδίτη στο Ζυγό.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

Ο Δίας είναι στον Τοξότη, ο Κρόνος έχει προχωρήσει στον Αιγόκερω ήδη από το φξινόπωρο του 2018 και σύμφωνα με το σφαιρικό πλάνο του ουράνιου θόλου, θεωρείται και αυτή σημαντική χρονιά για την ανάπτυξη των σχέσεων, την εξέλιξη συναλλαγών, την τακτική που θα εφαρμόσετε στα οικονομικά στα οικονομικά σας και την αξιοποίηση όλων όσα σας έφερε το 2018.

Το έτος αυτό θα κριθεί η ευθυκρισία σας. Θα αναπτύξετε καλύτερη προσαρμοστικότητα στη γενικότερη αλλαγή της εποχής και θα πάρετε αποφάσεις ή καινούριες θέσεις στην υπεράσπιση των συμφερόντων σας ή τα όρια της όποιας επικράτειάς σας.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Η χρονιά είναι λίγο δύσκολη. Η προστασία όμως συνεχίζεται, διότι ο Δίας από τις αρχές του προηγούμενου Νοεμβρίου έχει περάσει στον Τοξότη και παραμένει εκεί μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019. Για μία ακόμα φορά, σας δίνονται οι ευκαιρίες και ανεξάρτητα από τα ευρύτερης κλίμακας γεγονότα, έχετε από το ίδιο σας το πεπρωμένο τη διαβεβαίωση της ασφάλειας και της προκοπής.

Ιδιαίτερα ευνοημένες φαίνονται οι γυναίκες Σκορπιοί με Αφροδίτη στον Τοξότη και οι Αιγόκεροι με Αφροδίτη στον Τοξότη.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Ως δυναμική, λίγο επαναστατική και σε ορισμένες περιόδους καταπιεστική θα χαρακτήριζα αυτή τη χρονιά. Ο Κρόνος έχει πλησιάσει τον Πλούτωνα κι ο Ουρανός σχηματίζει τετράγωνο μαζί του. Έχει ξεκινήσει, από το τέλος του 2018, μια περίεργη φάση, που διαρκεί τονίζοντας το δράμα και την κρίση μέχρι τις αρχές Μαρτίου του 2019, τότε που ο Ουρανός επιστρέφει οριστικά στον Ταύρο.

Αυτό το μικρό διάστημα χρειάζεται προσοχή. Μια σειρά από δυσαρμονικές όψεις «χτυπούν» της Αφροδίτη στον Αιγόκερω, καθώς τυγχάνει να βρίσκεται στο μέσο αντιθέσεων, παρεμβολών και μιας γενικότερης εμπόλεμης ή μοιραίας κατάστασης. Διασφαλίστε τα κεκτημένα και προστατεύστε τις προσωπικές σας σχέσεις.

Το κλίμα αλλάζει από το Μάιο, ενώ γίνεται ακόμα πιο ήρεμο ή ομαλό προοδευτικά από το τέλος Αυγούστου. Το γεγονός ότι ο Δίας παραμένει στον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου εξασφαλίζει τα νώτα σας και κυρίως συντηρεί τις εφεδρείες σας και ενισχύει σθεναρά τον ψυχισμό σας.

Ωστόσο, τη χρονιά αυτή θα κληθείτε πολλές φορές να δουλέψετε σκληρότερα και σε επίπεδο αισθηματικής ζωής να κάνετε συχνά τις δέουσες υποχωρήσεις.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Ο Δίας κυριαρχεί στον Τοξότη τη χρονιά αυτή και ο Κρόνος πλησιάζει τον Πλούτων στον Αιγόκερω, ενώ ο Ουρανός επιστρέφει οριστικά στον Ταύρο στις 7 Μαρτίου. Δεν μπορείτε να αγνοήσετε την πραγματικότητα, που πολλές φορές εξελίσσεται ραγδαία σε μια μορφή που δε σας ταιριάζει, σας καταπιέζει ή σας ενοχλεί έστω και αισθητικά.

Για να επιβιώσετε σε συναισθηματικό ή ψυχολογικό επίπεδο, τη χρονιά αυτή πρέπει να κάνετε συνθηκολογήσεις, να αναπτύξετε μηχανισμούς προσαρμοστικότητας και να είστε πιο ευέλικτες.

Νέα ενδιαφέροντα παρουσιάζονται στο ξεκίνημα του έτους, επικοινωνιακού ή και άλλου χαρακτήρα. Σημαντικό είναι επίσης το διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Μαΐου και ξανά η περίοδος Ιουλίου-Αυγούστου.

Περισσότερο μεταρρυθμιστικό προβλέπεται όμως το φθινόπωρο, που θα εξυπηρετήσει τις βλέψεις και τις υποθέσεις σας. Όπως και οι προηγούμενες, η χρονιά αυτή θα παρουσιάσει μια ένταση και μια σύνθεση καταστάσεων. Η γενέθλια Αφροδίτη σας στον Υδροχόο θα υποστηριχτεί, αλλά θα υπάρχουν και περίοδοι που θα δοκιμαστεί.

Πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας στα ερωτικά ή σε κοινωνικές υποθέσεις, υπολογίστε καλά τις συνέπειες και κατά πόσο μπορείτε να τις αντέξετε.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

Χρονιά έντασης, αλλά με αρκετή δόση προστασίας για εσάς που έχετε την Αφροδίτη στους Ιχθύς. Μεταβολές έχουν συμβεί στις συνθήκες ζωής σας και έχει παγιωθεί μια νέα σειρά αξιών, την οποία πλέον δηλώνετε ανοιχτά, τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο όμως και σε αισθητικό.

Όπως το 2011, έτσι και το 2019 έρχεστε αντιμέτωπες με την πρόκληση μιας ανανέωσης αν πρόκειται για τα ερωτικά σας ή μιας υψηλής στόχευσης αν πρόκειται για τα κοινωνικά και τα επαγγελματικά σας κίνητρα. Η άνοιξη προβλέπεται νευρική και κουραστική, το ίδιο περίπου και το καλοκαίρι.

Αντίθετα, το φθινόπωρο θα σας βοηθήσει σε μια ισορροπία δυνάμεων και καταστάσεων, η οποία θα σταθεροποιηθεί με αντίτιμο να κάνετε μερικές βασικές υποχωρήσεις και κάποιες μικρές θυσίες.

Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς το στοιχείο που θα σας επηρεάσει θα είναι το υλικό, το πρακτικό και η ανάγκη της σταθεροποίησης πρόβλημα όμως απέναντι σε αυτό είναι οι ασυνέπειες του χαρακτήρα σας, που δεν σας επιτρέπουν να τηρήσετε κάποιους κανόνες συμπεριφοράς και να διαχειριστείτε σωστά τις υποθέσεις σας ώστε να φτάσετε στην επιθυμητή σταθερότητα.

oroskopos.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ