Κρυφές κάμερες σε Μέρη που Δεν Πάει το Μυαλό σας και πως να τις Εντοπίσετε

Κρυφές κάμερες σε Μέρη που Δεν Πάει το Μυαλό σας και πως να τις Εντοπίσετε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν επισκεφθεί τουαλέτες εκτός του σπιτιού μας. Μπορεί να είναι δημόσιες, εταιριών, σε καφετέριες ή άλλα μαγαζιά και καταστήματα. Αλλά, αν δείτε αυτό το “αρωματικό” θα πρέπει να τρέξετε μακριά.

Ορισμένα απόλυτα αθώα αντικείμενα καθημερινής χρήσης θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να σας κατασκοπεύουν όταν βρίσκεστε ακόμα και σε ευάλωτους χώρους, όπως για παράδειγμα στην τουαλέτα, σύμφωνα με το BRIGHT SIDE.

Δυστυχώς, οι άνθρωποι μηχανεύονται πολλούς τρόπους για να αξιοποιούν την τεχνολογία με την δικαιολογία της προστασίας της ιδιοκτησίας τους.

Αν μπορούσατε να ξέρετε ότι κάποιος σας κατασκοπεύει… Ίσως, με κάποιο “λογισμικό κατασκόπων” σε εφαρμογή, ενδεχομένως, θα είχατε περισσότερα από 130 εκατομμύρια αποτελέσματα!

Πρόσφατα, το ποσοστό των εγκλημάτων που αφορούν τα κατασκοπευτικά gadgets έχει αυξηθεί. Κρυφές κάμερες έχουν βρεθεί σε δημόσια λουτρά, ξενοδοχεία, εστιατόρια, ακόμα και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα!

Στην πραγματικότητα, κάποια αρωματικά χώρου, δεν λειτουργούν καθόλου σαν αποσμητικά. Σκοπός τους είναι η παρακολούθηση. Κατασκοπεύουν Εσένα.

Παρόλα αυτά υπάρχει τρόπος Εντοπισμού τους, όπως θα δούμε στην συνέχεια παρακάτω.

Αυτή η κατασκοπευτική συσκευή με την κρυφή κάμερα, μπορεί να εγγράψει βίντεο με εκπληκτικά υψηλή ανάλυση. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις του, το gadget μπορεί να καταγράφει για 5 ώρες χωρίς διακοπή, χάρη σε μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι κρυμμένες κάμερες είναι συχνά μικροσκοπικές και αυτό καθιστά δυνατή την τοποθέτησή τους κυριολεκτικά παντού. Μπορούν ακόμη και να τοποθετηθούν μέσα σε λεκάνες τουαλέτας.

Εάν μένετε σε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα πράγματα που μπορείτε να βρείτε σε οτιδήποτε υπάρχει στο μπάνιο, όπως το τζελ για το ντους. Ένα τέτοιο μπορεί να έχει μια μικροσκοπική κάμερα ενσωματωμένη.

Ένα άλλο αντικείμενο που μπορείτε να βρείτε σε οποιοδήποτε μπάνιο είναι μια οδοντόβουρτσα. Για αρκετές εκατοντάδες δολάρια, μπορεί κανείς να αγοράσει μια οδοντόβουρτσα-κατάσκοπο, στο διαδίκτυο.

Επίσης, τα σκουπάκια για την λεκάνη, μπορεί να είναι τόσο επικίνδυνα όσο και τα αποσμητικά χώρου.

Γενικότερα, να έχετε υπόψιν σας ότι οι κρυμμένες κάμερες μπορούν να εμφανιστούν στα πιο απρόσμενα σημεία όπως ανιχνευτές καπνού, φωτάκια νυχτός, ηλεκτρικές πρίζες, βιβλία ή βιντεοπαιχνίδια που στέκονται στα ράφια, φωτογραφίες, ακόμη και σε λούτρινα κουκλάκια και ζωάκια

Όλα αυτά αποτελούν παραβίαση της ιδιωτικής σας ζωής.

Μπορείτε, ωστόσο, να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο ως ανιχνευτή κρυφής κάμερας. Αυτή η μέθοδος δεν είναι πολύ ακριβής, αλλά μπορεί να λειτουργήσει αρκετά αποτελεσματικά.

Μπορείτε να μετατρέψετε το κινητό σας σε ανιχνευτή ραδιοσυχνοτήτων, με ένα σχετικά μικρό χρηματικό ποσό. Αυτός ο ανιχνευτής σαρώνει ένα δωμάτιο και αν εντοπίσει οποιαδήποτε gadget που μεταδίδει ραδιοσήματα, ανάβει ή αρχίζει να κουδουνίζει.

Αν ανακαλύψετε κάτι σχετικό, ίσως, κάποιες φορές να είναι χρήσιμο να καλέσετε την αστυνομία να ερευνήσει αυτό το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης: Αν Δείτε Αυτήν την Κρεμάστρα σε Δημόσια Τουαλέτα ή Δωμάτιο Ξενοδοχείου, Φύγετε και Καλέστε την Αστυνομία

Παρακολουθείστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

If You See This In a WC, Run Out And Call the Police!

diadrastika.com