Ανεξιχνίαστες Δoλοφoviες: Κένεντι, Εύα Περόν, Lady Di

[02/12/2018 - 09:58]

Ανεξιχνίαστες Δoλοφoviες: Κένεντι, Εύα Περόν, Lady Di

Αν υποθέσουμε ότι κόσμος μας περιβάλλεται από διάφορες μορφές μορφές αντικρουόμενων δυαδικών συστημάτων, τότε ένα από αυτά είναι η Αλήθεια και το Ψέμα. Υπάρχουν φορές που είναι πολύ δύσκολο να διακρίνει κάποιος που αρχίζει το ένα και που τελειώνει το άλλο. Κάπως έτσι, δημιουργείται ένας χώρος με υποθέσεις και εικασίες οι οποίες μπορεί να έχουν ή να μην έχουν κάποια υπόσταση. Ο χώρος αυτός ονομάζεται και ως «θεωρίες συνωμοσίας«.

Σε αυτόν τον χώρο, εναπόκειται στον κόσμο να ακούσει, να δει, να συνδυάσει, να ψάξει, να κρίνει, να αμφισβητήσει και τελικά να κρίνει τι από όλα αυτά που προτείνονται μπορεί να έχουν πιθανότητες να είναι αλήθεια και τι όχι. -d-

Συνεχίζοντας την προσπάθεια μας με μοναδικό στόχο την εξιχνίαση διαφόρων θλιβερών συμβάντων που αφορούν ολόκληρη την ανθρωπότητα, παρ’ όλο που αυτό το αγνοούν εκατομμύρια άνθρωποι, βλέπουμε σε αυτό το δεύτερο μέρος ότι επείγει να γνωρίσουμε καλύτερα αυτούς τους πραγματικά γενναίους τους οποίους η Αυτοκρατορία βυθισμένη στη διaστρoφή και το φθόνο, μόνο και μόνο επειδή δεν ακολούθησαν τις εντολές τους κατά των διαφόρων λαών, δoλoφόνnσε άνανδρα.

Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε βαθιά ότι η πάλη κατά των σκοταδιών δεν είναι πλέον κρυφή όπως πριν αλλά τώρα γίνεται ανοιχτά και γι’ αυτό εκατομμύρια χαμένοι εύκολα αποπροσανατολίζονται, επειδή υπάρχει ένας καθορισμός της πορείας του καθενός μας, κάποιοι είναι με το φως και κάποιοι άλλοι με τα σκοτάδια, και παρ’ όλο που φαίνεται κάτι φανταστικό γι’ αυτό πάλεψαν αυτοί οι μεγάλοι Άνθρωποι… γι’ αυτό και πιστεύουμε ότι θα πρέπει να εξιχνιαστούν αυτοί οι περίεργοι θάνατοι και δολοφονίες διασημοτήτων, για τους οποίους η ανθρωπότητα δε γνωρίζει τίποτα.

Παρακολουθείστε το βίντεο στα Ελληνικά:

Σημείωση της Έκδοσης: Νέο εκτεταμένο αναδημοσιευμένο ντοκιμαντέρ και επεξεργασμένο με ήχο για την καλύτερη σας προβολή.

Δημιουργός βίντεο: Αλκυόν

Αλκυόν Πλειάδες 38-2ο (ΜΕ ΗΧΟ):Ανεξιχνίαστες δoλοφoviες, οι Κένεντι, Εύα Περόν, Lady Di

Αλκυόν Πλειάδες

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ