Η Ανταρκτική Κρύβει Περισσότερα από όσα μας Λένε (video)

[17/12/2018 - 11:21]

Η Ανταρκτική Κρύβει Περισσότερα από όσα μας Λένε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Ανταρκτική είναι μία ήπειρος στην οποία έχει υποστηριχτεί ότι κρύβει πολλά μυστικά τα οποία ειδικές επιστημονικές μονάδες, σχεδόν από όλο τον κόσμο, προσπαθούν να διερευνήσουν.

Όμως, πέρα από τα σενάρια συνωμοσίας που γεννιούνται κάθε φορά υπάρχει και η πραγματική όψη της Ανταρκτικής, για την οποία και πάλι δεν μαθαίνουμε και τόσα πολλά.

Η Ανταρκτική είναι η ήπειρος με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες. Ωστόσο, έχει όμορφα και εξωπραγματικά τοπία. Αυτά έχουν ωθήσει πολλούς επιστήμονες να τα εξερευνήσουν. 

Ο τόπος είναι γεμάτος μυστήρια και τραγικές ανακαλύψεις που δεν έχουν αποκαλυφθεί. Όπως εγκαταλελειμμένα θαύματα, ένα μυστηριώδες DNA, το ηφαίστειο κάτω από τον πάγο. Επίσης, παράξενα πλάσματα που ζουν στα παγόβουνα, ένα θαλάσσιο μεγαθήριο που υποστηρίζεται ότι θα μπορούσε να είναι το Kraken και το οποίο εντοπίστηκε μέσω Google Earth. Αλλά και νέα είδη αρκούδας, μία αποικία πιγκουίνων που έχει σχεδόν εξαφανιστεί και μερικά ακόμα… 

Αποδεικνύεται, λοιπόν, ότι ακόμα και αυτή η πλευρά της Ανταρκτικής έχει κάποιες πτυχές που δεν είναι ευρύτερα γνωστές. Γιατί, όμως;…

Παρακολουθείστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Turns Out Antarctica Holds More Secrets Than We Told…

diadrastika.cοm

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ