«Η Μητέρα Όλων των Πυραμίδων» Τουλάχιστον 32.000 ετών στην Βοσνία

«Η Μητέρα Όλων των Πυραμίδων» Τουλάχιστον 32.000 ετών στην Βοσνία

Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, η Πυραμίδα της Βοσνίας κοντά στο Visoko, στην Βοσνία και Ερζεγοβίνη, έχει ηλικία περίπου 32.000 χρόνια και είναι μια δομή κατασκευασμένη από κάποιους, και όχι ένας λόφος, όπως επιβεβαίωσαν «οι σκεπτικιστές» η αλλιώς τσιράκια του συστήματος.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας σειράς δοκιμών χρονολογικής ηλικίας που πραγματοποιήθηκαν στο υλικό που πάρθηκε σε μια από τις εισόδους στις σήραγγες της πυραμίδας.

Οι νέες ανακαλύψεις έγιναν από μέλη του Αρχαιολογικό Ίδρυμα : «η Βοσνιακή Πυραμίδα του Ήλιου », ενώ διερευνά νέες εισόδους σε σήραγγες στο πάρκο «Ravne 2» οπού βρίσκεται η εν λόγο πυραμίδα .

Αυτός που ανακάλυψε το πυραμιδικό συγκρότημα, συγγραφέας και ερευνητής, ο Δρ Semir Osmanagić μίλησε για τα τελευταία αποτελέσματα:

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εξέτασης των σταλαγμιτών που βρέθηκαν στις νέες σήραγγες, ανακαλύψαμε ότι είναι ηλικίας 26.200 ετών. Σημαίνει ότι αυτές οι είσοδοί και οι σήραγγες, οι οποίες μέχρι τώρα έχουν παραμείνει κρυμμένες, και βυθισμένες στην περιοχή.

“Όταν προσθέτουμε τον απαραίτητο χρόνο για τη δημιουργία σταλαγμιτών φθάνουμε περίπου στα 32.000 χρόνια.Αυτή είναι η ηλικία της Βοσνιακής Πυραμίδας του Ήλιου, και οι υπόγειες σήραγγες του Ravne, και όλες αποτελούν μέρος του ίδιου πολιτισμού”, κατέληξε ο δρ. Semir Osmanagić.

Σύμφωνα με πολλούς συγγραφείς, το Βοσνιακό Πυραμιδικό Συγκρότημα χτίστηκε πριν από αρκετές χιλιάδες χρόνια από ένα μυστηριώδες λαό κοντά στο Σεράγεβο, πρωτεύουσα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης.

Οι δομές ανακαλύφθηκαν το 2015, όταν ο δρ. Semir Osmanagić ανακοίνωσε ότι είχε ανακαλύψει κάτω από τους λόφους της Visoko, ένα συγκρότημα πυραμίδων,που εκτός ότι είναι το μεγαλύτερο στη Γη, έχει ένα δίκτυο με υπόγειες σήραγγες.

«Η Μητέρα Όλων των Πυραμίδων» Τουλάχιστον 32.000 ετών Είναι στην Βοσνία

Ο Δρ Osmanagic όχι μόνο ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει τέσσερις πυραμίδες, αλλά, όπως πολλοί άλλοι ερευνητές, είναι πεπεισμένος ότι αυτές οι πυραμίδες είναι από έναν χαμένο πολιτισμό.

«Η Μητέρα Όλων των Πυραμίδων» Τουλάχιστον 32.000 ετών Είναι στην Βοσνία

Και λέει ότι οι αιγυπτιακές και οι πυραμίδες στην Αμερική είναι έργο των ίδιων ανθρώπων που έχτισαν τις τέσσερις πυραμίδες στη Βοσνία και ότι αυτό θα μπορούσε να είναι, κατά τα λεγόμενά του, «η μητέρα όλων των πυραμίδων».

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Expertos afirman que la Pirámide del Sol de Bosnia tiene al menos 32 000 años

aetos-apokalypsis.com

loading...