Χρονοταξιδιώτης Παιδί Εμφανίζεται σε Ζωντανή Σύνδεση του BBC (video)

Χρονοταξιδιώτης Παιδί Εμφανίζεται σε Ζωντανή Σύνδεση του BBC (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα ιδιαίτερα παράξενο περιστατικό καταγράφηκε σε ζωντανή σύνδεση του BBC και έχει τρελάνει πολύ κόσμο, καθώς συζητείται πολύ άμεσα ότι αυτό που θα δείτε είναι ένα παιδάκι από τηλεμεταφορά.

Όπως αναφέρει η dailystar.co.uk, και πάρα πολλά άλλα ΜΜΕ του εξωτερικού, όπως η standard.co.uk, κατά τη διάρκεια συνέντευξης μιας γυναίκας για λογαριασμό του BBC, η οποία αφορούσε την Πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, μερικοί άνθρωποι περνούν πίσω της.

Τότε, ανάμεσα σε άλλους, ένα μικρό αγόρι εμφανίζεται από το πουθενά να κρατάει το χέρι κάποιου.

Το περιστατικό που θα δείτε στο βίντεο παρακάτω έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 1,5 εκατομμύρια απόψεις στο Twitter από την Τετάρτη 12/12/18 που ανέβηκε και έγινε αντιληπτό.

Οι πιο τρελές θεωρίες έχουν να κάνουν με σενάρια επιστημονικής φαντασίας: ότι δηλαδή πρόκειται για τηλεμεταφορά, για έναν χρονοταξιδιώτη, για κάποια ρωγμή μέσα στο χωροχρονικό συνεχές, παράλληλα σύμπαντα και πολλά άλλα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την δημοσιογράφο Katie Barnfield, που εργάζεται για το ITV London, δεν είναι τίποτα από όλα αυτά και προσπαθεί να εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη στο βίντεο.

«Μπορώ να πω ότι αυτό δεν είναι κάποιο είδος συνωμοσίας του BBC (όπως η) πράσινη οθόνη (ή μία) ηθοποιός.

Είναι πιθανότατα μόνο ένα “κομμάτι” από ένα άλλο μέρος της συνέντευξης που πέρασε τυχαία (σε εκείνο το σημείο). Μοιάζει όμως ανατριχιαστικό!»

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρόμοια εξήγηση δίνει και ο παραγωγός βίντεο, Paul Hardcastle, στην metro.co.uk.

Άραγε, μπορεί να είναι αλήθεια και να ευσταθεί μία τέτοια εξήγηση; Και αν πραγματικά ενεργοποιήθηκε ο “δαίμων του τυπογραφείου” όπως θα λέγαμε παλαιότερα, και πραγματικά είναι ένα ψηφιακό λάθος… ποιός θα τους πιστέψει;

Και, αλήθεια, ποιός θα τους πιστέψει αν πρόκειται για ζωντανή σύνδεση, όπως αναφέρεται ότι έγινε η συνέντευξη;

Παρακολουθείστε το βίντεο και αποφασίστε μόνοι σας, τι μπορεί να συνέβη:

Child teleports live on BBC news

diadrastika.com