David Wilcock: Όλοι Ξέρουν ότι Φτάνουμε σε μία Εκδήλωση Επικών Διαστάσεων Αλλά το Κρύβουν

[03/12/2018 - 11:03]

David Wilcock: Όλοι Ξέρουν ότι Φτάνουμε σε μία Εκδήλωση Επικών Διαστάσεων Αλλά το Κρύβουν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα με τον David Wilcock τα πράγματα φαίνεται να έχουν μπει σε μία τελική ευθεία η οποία μας οδηγεί ολοταχώς σε ένα κόσμο πολύ διαφορετικό όπως τον ξέρουμε, τον νιώθουμε και τον αισθανόμαστε. Αυτό είναι κάτι που κανείς δεν θέλει να ξέρουμε ώστε να είμαστε απροετοίμαστοι για εκείνο που πρόκειται να συμβεί.

Οι επιστήμονες του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος γνωρίζουν ότι κατευθυνόμαστε σε ένα γεγονός κοσμικών διαστάσεων. Μέσα σε λίγα μόνο χρόνια, ο ήλιος αναμένεται να εκπέμψει ένα τεράστιο λευκό φως που θα αλλάξει θεμελιωδώς τη φύση της ύλης, της ενέργειας και της συνείδησης, αλλά και θα επηρεάσει δραματικά τον τρόπο με τον οποίο βιώνουμε το χρόνο.

Ο David Wilcock έχει συντάξει μια εκπληκτική συλλογή προφητειών από αρχαίες παραδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο που μας λένε να περιμένουμε ένα τέτοιο γεγονός, οπότε και σύμφωνα με αυτές θα πρέπει να αναμένουμε μια αυθόρμητη εξέλιξη του ανθρώπινου είδους ως αποτέλεσμα.

Μέσα από το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, ο Wilcock  θα συζητήσει επίσης την πρωτοποριακή έρευνα του Δρ Michael Newton για τα δέκα στάδια που όλοι περνούμε στη μετά θάνατον ζωή – ανεξάρτητα από το αν τα θυμόμαστε συνειδητά ή όχι. Θα ανακαλύψουμε έτσι, ότι κάθε άτομο έχει ψυχή με πολύ συγκεκριμένη ατζέντα.

Προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για την «Ανάληψη», είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε αυτά τα στάδια της μετά θάνατον ζωής και τι σκοπεύουν να μας διδάξουν.

Μαθαίνουμε, επίσης, πως να αξιοποιήσουμε τον πραγματικό σκοπό της ψυχής μας για να είμαστε ζωντανοί στη Γη. Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθηθούμε να ξεκλειδώσουμε την έμφυτη ιδιοφυΐα μας, καθώς και να ευθυγραμμιστούμε με τη βαθύτερη αποστολή της ψυχής μας.

Θα ανακαλύψουμε το κομβικό σημείο όπου διασταυρώνεται η επιστήμη και η φιλοσοφία, εκεί όπου τα όνειρα είναι, ουσιαστικά, ένα άλλο επίπεδο πραγματικότητας και όλοι έχουμε ένα ένδοξο μέλλον μπροστά μας αν, φυσικά, είμαστε έτοιμοι να το αποκτήσουμε.

Παρακολουθείστε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση από τον David Wilcock:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

David Wilcock Insiders Know We Are Heading Into An Event of Epic Proportions

diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ