Δεν Είναι από Αυτόν τον Κόσμο. Χιλιάδες Μπορεί να μας Περικυκλώνουν (video)

[13/12/2018 - 11:28]

Δεν Είναι από Αυτόν τον Κόσμο. Χιλιάδες Μπορεί να μας Περικυκλώνουν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πληθαίνει ο κόσμος που συνεχώς βλέπει άγνωστα αντικείμενα και ανεξήγητα φαινόμενα στους ουρανούς της περιοχής που διαμένει.

Δεν είναι πάντα εύκολο να εξηγηθούν και γι’ αυτό πολύ εύκολα θεωρούνται ως ΑΤΙΑ, όπως το ίδιο εύκολα και οι σκεπτικιστές τα ερμηνεύουν ως κάτι φυσικό και φυσιολογικό, χωρίς καμία πλευρά να διαθέτει τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία για τους ισχυρισμούς της.

Ωστόσο, όποια πλευρά και αν επιλέξετε να υποστηρίξετε θα πρέπει να παραδεχτείτε πως αρκετές φορές τα μυστηριώδη αυτά αντικείμενα ή φαινόμενα, μοιάζουν να μην προέρχονται από αυτόν τον κόσμο.

Πολλές φορές φαντάζουν απόκοσμα και τραβούν την προσοχή μας με τέτοιο τρόπο που «αναγκάζουν» τον καθένα να προβεί σε σκέψεις που δεν αρμόζουν στην καθημερινότητά μας.

Και, ίσως, το παράδοξο της όλης υπόθεσης, είναι πως φαντάζουν να μας περικυκλώνουν. Είναι τόσα πολλά παντού, μπορεί να είναι εκατοντάδες σύμφωνα με μετριασμένες εκτιμήσεις ή μπορεί να είναι χιλιάδες, σύμφωνα με άλλες, πιο υπερβολικές.

Παρακολουθείστε το βίντεο και κάνετε τις δικές σας εκτιμήσεις και σκέψεις:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

They’re NOT From Here.. «Hundreds» Could Be Surrounding Us

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ