Διέρρευσε Έγγραφο για Θραύσμα Ενός UFO κοντά στη λίμνη Wollaston του Καναδά

Διέρρευσε Έγγραφο για Θραύσμα Ενός UFO κοντά στη λίμνη Wollaston του Καναδά

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Παράξενα έγγραφα κάνουν, κατά καιρούς, περίεργες εμφανίσεις και συνεχώς αναθερμαίνουν το θέμα των ΑΤΙΑ, λες και όλοι περιμένουν ότι κάτι πρόκειται να γίνει, γι αυτό και πρέπει να μας προετοιμάζουν.

Ένας ερευνητής για τα UFO στο Οντάριο, ο Victor Viggiani υπέβαλε ένα εμπιστευτικό σημείωμα την 14η Νοεμβρίου 1968 στις καναδικές αρχές. Στο σημείωμα αναφερόταν σε ένα θραύσμα ενός άγνωστου αντικειμένου που βρέθηκε στην καναδική βόρεια επαρχία του Saskatchewan. 

Σύμφωνα με το segnidalcielo, όπως περιγράφεται σε ένα άλλο έγγραφο της 17ης Οκτωβρίου 1968, ο J. Hodges, του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας του Καναδά, είχε παραδώσει ένα κομμάτι μετάλλου που βρέθηκε από έναν πιλότο. Το κομμάτι βρέθηκε στην περιοχή γύρω από τη λίμνη Wollaston, 450 μίλια βορειοανατολικά του Prince Albert, κοντά στα σύνορα της Manitoba της καναδικής επαρχίας Saskatchewan.  

Η εξέταση που διεξήχθη σε ένα εξειδικευμένο εργαστήριο φαίνεται να είχε αποκαλύψει ότι το κομμάτι θα μπορούσε να αποτελεί πιθανότατα μέρος ενός οχήματος που ταξίδεψε στο διάστημα.

Οι έρευνες που έγιναν για το μέταλλο δεν φαίνεται να ολοκληρώθηκαν ποτέ. Οι φωτογραφίες αυτού του αντικειμένου, που λένε ότι υπάρχουν, δεν έχουν ακόμη δημοσιευτεί. 

Οι απανταχού ερευνητές των UFO θεωρούν την περίπτωση αυτή ως μία περαιτέρω απόδειξη ότι η Γη έχει δεχτεί εξωγήινες επισκέψεις από νοήμονα όντα.

Οι σκεπτικιστές, από την άλλη, υποστηρίζουν ότι αυτό το θραύσμα που βρέθηκε κοντά στη λίμνη Wollaston, θα μπορούσε να είναι ένα κομμάτι ενός δορυφόρου ή πυραύλων που έπεσαν στην γη.

Ωστόσο, αν και οι δύο απόψεις, φαίνεται να διαθέτουν αρκετά λογικές σκέψεις, καμία από τις δύο δεν έχει επιβεβαιωθεί με αδιάσειστα στοιχεία.. Από αυτό και μόνο, βγαίνει το συμπέρασμα πως, εάν πράγματι το εύρημα, ήταν μέρος από μία τεχνητή ανθρώπινη κατασκευή για το διάστημα που κάποια στιγμή έπεσε, θα είχε επίσημα διαλευκανθεί.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το γεγονός ότι υπάρχει προβληματισμός, δείχνει ότι μάλλον πρόκειται όντος για ένα θραύσμα, για κάτι που δεν κατασκευάστηκε ποτέ στην Γη, από ανθρώπους.

Παρακολουθείστε και το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

TOP-Secret UFO Files LEAKED: “UFO Found in the Canadian Province of Saskatchewan”

diadrastika.com