Τι Είδαν οι Ναβάχο στις Περιπολίες τους; (video)

[16/12/2018 - 10:37]

Τι Είδαν οι Ναβάχο στις Περιπολίες τους;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι σημερινοί Ναβάχο είναι απόγονοι φυλής ιθαγενών -ινδιάνων- που προύπηρχαν της κατάκτησης της Αμερικής, από τον Κολόμβο κι έπειτα. Όμως, έχουν παραδόσεις που έχουν περάσει προφορικά από γενικά σε γενιά. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Βλέπουν και συναντούν «πράγματα»…

Οι άνθρωποι αυτοί «βλέπουν» και ασχολούνται με παράξενα πλάσματα, φαινόμενα ή καταστάσεις που για τον υπόλοιπο κόσμο είναι πρωτόγνωρα και χρειάζονται κάποιο είδος αποκρυπτογράφησης, ενώ πολύ συχνά ερμηνεύονται με ένα διαφορετικό τρόπο.

Παράξενες εμπειρίες με φώτα να βγαίνουν από το δάσος και να έρχονται  κοντά τους. Κάποιοι έχουν ζήσει τις πιο τρομαχτικές υπερφυσικές εμπειρίες της ζωής τους, Άλλοι, πιστεύουν ότι υπάρχει μια υπόγεια βάση κάτω από την περιοχή των Navajo. Αλλά, αυτό είναι μία πολύ μεγάλη ιστορία για το τι θεωρεί ο καθένας ότι μπορεί να υπάρχει εκεί μέσα.

Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν τις πιο ανεξήγητες περιπτώσεις και να εξετάσουν τα δεδομένα που τους δίνονται ή που συναντούν.

Από τον Bigfoot και τα UFO, μέχρι Στοιχειά, οι Ναβάχο εκτίθενται σε μερικά από τα πιο απίστευτα φαινόμενα που είναι άγνωστα στον άνθρωπο.

Βρισκόμαστε σε μία γη πλούσια σε μύθους και μυστήρια που, όμως, διακατέχονται από μία πραγματικότητα για την οποία φαίνεται πως συχνά ακόμα και άνθρωποι της αστυνομίας γίνονται αυτόπτες μάρτυρες μερικών πολύ περίεργων πραγμάτων.

Παρακολουθείστε το βίντεο για να μάθετε αυτά τα περιστατικά:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

What Navajo Rangers Saw on Patrol is Way To Strange for Words

diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ